20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Χανιά: Διακινούσαν σκληρά ναρκωτικά αλλά έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Ημερομηνία:

Σε δύο συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν σήμερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από τους αστυνομικούς  οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής σε περιοχή του Δήμου Χανίων ένας 37χρονος Χανιώτης και σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα (9) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη.

Ακολούθως, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι ενός 42χρονου αλλοδαπού την οποία χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, δεκαεννέα (19) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη και δέκα (10) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη.

Συνολικά βρέθηκαν κατασχέθηκαν:

131,44 γραμμάρια ηρωίνης

9,55 γραμμάρια κοκαΐνης

4 συσκευές κινητών τηλεφώνων

ΙΧΕ αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών

Χρηματικό ποσό 85 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες

Ζυγαριά ακριβείας

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Xανίων.

(Στη φωτογραφία όσα βρήκαν οι αστυνομικοί στην κατοχή των δύο ανδρών)

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...