15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Χανιά: Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Σήφη Βαλυράκη

Ημερομηνία:

Στόχος διαρρηκτών έγινε για ακόμα μία φορά, το σπίτι του πρώην υπουργού- που έπεσε, όπως όλα δείχνουν, θύμα δολοφονίας – Σήφη Βαλυράκη στα Χανιά.

Άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι αφού παραβίασαν πρώτα την πόρτα. Σύμφωνα με το flashnews, έψαξαν σε όλο τον χώρο για να βρουν κάτι να κλέψουν.

Ωστόσο ο χώρος που δεν είναι κατοικήσιμος, δεν έχει αντικείμενα αξίας. Γι αυτό και ο δράστης ή δράστες άρπαξαν μόνο μια οθόνη και έφυγαν.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και αναζητά τους δράστες.

Υπενθυμίζεται πως ο Σήφης Βαλυράκης βρέθηκε νεκρός από το Λιμενικό την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας.

Το σώμα του 78χρονου ξεβράστηκε από τη θάλασσα στα βράχια ενός μικρού νησιού στην περιοχή που ονομάζεται «Πεζονήσι» ή «Νησί των Ονείρων». Φορούσε καταδυτική στολή και βρέθηκε ένα μίλι μακριά από το σκάφος του.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ