28.8 C
Chania
Wednesday, June 26, 2024

Χανιά: Ελεύθεροι οι δύο νεαροί Έλληνες για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη

Ημερομηνία:

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες οι δύο 24χρονοι Έλληνες, που είχαν συλληφθεί για την υπόθεση θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη στα Χανιά.

Οι δύο νεαροί, οι οποίοι φέρονται να συνεπλάκησαν με τον άτυχο νεαρό λίγο πριν εκείνος καταρρεύσει και αφήσει την τελευταία του πνοή, οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Ανακριτή. Με σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα, αποφασίστηκε η άφεση τους ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο 20χρονος έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια, συγκεκριμένα από ανακοπή καρδιάς. Η ανακοπή φέρεται να προκλήθηκε από το στρες και την πίεση που δέχτηκε ο νεαρός κατά τη διάρκεια του καυγά με τους δύο 24χρονους.

Συγγενείς του 20χρονου ναυαγοσώστη, που άφησε την τελευταία του πνοή στις Καλύβες Αποκορώνου, συγκεντρώθηκαν στα Δικαστήρια Χανίων, ζητώντας δικαιοσύνη.

“Έπαιζε ποδόσφαιρο, ήταν υγιέστατος, έκανε κάθε έξι μήνες εξετάσεις. Τον σκότωσαν”, δήλωσαν φανερά συντετριμμένοι.

Σύμφωνα με συγγενή του άτυχου 20χρονου, υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης του περιστατικού.

Η υπόθεση του θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Τα ερωτήματα για τις συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία παραμένουν αναπάντητα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τζούλιαν Ασάνζ: Ελεύθερος μετά από 14 χρόνια ο ιδρυτής των Wikileaks – Επιστρέφει στην Αυστραλία

Τον δρόμο της επιστροφής στην Αυστραλία είναι πλέον ελεύθερος...

“Βέλη” Βατσινά για IRIS και POS

Στη Βουλή φέρνει η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, υπεύθυνη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Τομέα...

Εκδήλωση για τις Ενεργειακές Κοινότητες στο Γάζι

Ενημερωτική εκδήλωση για τις Ενεργειακές Κοινότητες θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 ...