24.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Χανιά: Ελπίδα για άστεγο. Στις 17 Απριλίου περνά από επιτροπή

Ημερομηνία:

Ελπίδα για λύση στις 17 Απριλίου, διαφαίνεται στο πολύμηνο πρόβλημα ενός άστεγου συμπολίτη μας και το οποίο είχε αναδείξει η Νέα Τηλεόραση Κρήτης. Ο 57χρονος Γιώργος Πολιτάκης, είναι αναγκασμένος να ζει μέσα στο αυτοκίνητό του, καθώς δεν έχει πόρους. Μικρή ανάσα, από μία σύνταξη αναπηρίας την οποία δε λαμβάνει πια, εδώ και αρκετούς μήνες.
Για την ανανέωση της χορήγησης της σύνταξης ο 57χρονος έπρεπε να περάσει εκ νέου από επιτροπή του ΚΕΠΑ και η οποία είχε καθυστερήσει επί σειρά μηνών, μετά από την τετραετή λήξη της.
Ο Γιώργος Πολιτάκης μη έχοντας άλλη εναλλακτική ζει έως και σήμερα μέσα στο αυτοκίνητό του, στον αύλειο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων με μοναδική συντροφιά δύο αδέσποτα σκυλιά που τριγυρίζουν εκεί, αλλά και την αγάπη του κόσμου, των συμπολιτών μας, που του πηγαίνουν φαγητό. Το πρόβλημα του άστεγου συμπολίτη μας φαίνεται να παίρνει το δρόμο του, αφού τελικά όπως ορίστηκε, θα περάσει από την αρμόδια ιατρική επιτροπή τη 17η Απριλίου, προκειμένου να κριθεί ή όχι αν θα πρέπει να συνεχίσει να λαμβάνει τη σύνταξη.

Βαγγέλης Φυντριλάκης-neatv.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

#ακρίτα: Το twitter δεν «ξεπλένει» την Ακρίτα – Νεοπλουτίστικη ξετσιπωσιά

Η Θάτσερ έλεγε "δεν υπάρχει φτωχοί, υπάρχουν κακοί χαρακτήρες",...

Ο ποταμός που ρέει ανάποδα: Το κρυμμένο μυστικό της Κρήτης που λίγοι γνωρίζουν

Σε έναν από τους πιο άγνωστους και εντυπωσιακούς φυσικούς...