17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Χανιά: Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Δερμιτζάκη – “Βροχή” τα συλλυπητήρια

Ημερομηνία:

Θλίψη σκόρπισε στα Χανιά η είδηση του θανάτου του γιατρού και πρώην Δήμαρχου Πελεκάνου και μετέπειτα Καντάνου – Σελίνου, Γιώργου Δερμιτζάκη, ενός ανθρώπου που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και με μεγάλη προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Το Δ / Σ του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε:

– Να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση του  στην οικογένεια  του  και

– Να κατατεθεί αντί στεφάνου το ποσό των 100 ευρώ στην μνήμη του , για τους σκοπούς  της ΕΛΕΠΑ

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

“Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την εκδημία του Γιώργου Δερμιτζάκη, ενός ανθρώπου  που σαν Δήμαρχος Πελεκάνου καθώς  & Καντάνου Σελίνου στην συνέχεια, αλλά ακόμα και από την θητεία του στην αντιπολίτευση, διεκδικούσε πάντα με σθένος και μαχητικότητα το καλύτερο για τον Δήμο και τους Δημότες του.  Στην προσωπική του ζωή ως επιστήμονας γιατρός, με αλτρουισμό  και αυταπάρνηση ήταν πάντοτε στο πλευρό των συμπολιτών του όταν είχαν ανάγκη, χωρίς να επιδιώξει ποτέ   το παραμικρό  οικονομικό όφελος. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του αλλά και στην Σελινιώτικη κοινωνία όπου η απουσία του θα είναι ιδιαίτερα αισθητή”.

Συλλυπητήρια δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Α.Κ Άρη Παπαδογιάννη

“Με αφορμή το θάνατο, του πρώην Δημάρχου Καντάνου Σελίνου, Γεωργίου Δερμιτζάκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, προέβη στην παρακάτω συλλυπητήρια δήλωση:

«Με λύπη πληροφορήθηκα τον θάνατο, ενός Δημάρχου, ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών, πραγματικός ακούραστος εργάτης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Παράλληλα, δεν έπαψε ποτέ να είναι ο γιατρός,  που έσκυβε πάντα στα προβλήματα υγείας του κάθε ασθενή συγχωριανού του στην Παλαιόχωρα, αλλά κι ένας πολύ καλός άνθρωπος.

Η απώλεια του Γιώργου Δερμιτζάκη, αφήνει ένα μεγάλο κενό.

Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του»

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Κισσάμου

“Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον χαμό του αναγνωρισμένου για την πολυετή προσφορά του ως γιατρού και πρώην Δημάρχου Πελεκάνου, Γιώργου Δερμιτζάκη. Ο εκλιπών υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση επί σειρά ετών με σθένος και αφοσίωση, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση φίλων και πολιτικών αντιπάλων. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στην οικογένειά του και στους οικείους του”.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...