21.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Χανιά: Και ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στη συγκέντρωση υπεράσπισης των δικαιωμάτων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+

Ημερομηνία:

Αν και δεν πέρασαν ούτε δύο μέρες από τις εκλογές, η ρητορική μίσους των ακροδεξιών σχηματισμών επιχειρεί να μετατραπεί σε πράξεις βίας κατά των συμπολιτών μας.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου η ΛΟΑΤΚΙ+  κοινότητα των Χανίων οργανώνει Πορεία Ορατότητας με εκκίνηση το θέατρο Βλησίδη στις 18:30. Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων κατηγορηματικά δηλώνει ότι οι ΛΟΑΤΚΙ+  συμπολίτες μας έχουν κάθε δικαίωμα στην ορατότητα, στη διαφορά, στην ισονομία.

Με αποτροπιασμό και λύπη μαθαίνουμε ότι ακροδεξιοί κύκλοι με ανυπόγραφο κάλεσμα καλούν σε αντισυγκέντρωση με σκοπό να εκφοβίσουν τους συμμετέχοντες και να αμφισβητήσουν τα δικαιώματά τους.

Οι λύκοι ήδη απεκδύονται την κοινοβουλευτική προβιά τους και δείχνουν τα δόντια τους στην κοινωνία. Οφείλουμε να αντισταθούμε μέσα και έξω από την βουλή.

Σήμερα απειλείται η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, αύριο οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, μεθαύριο όλοι εμείς.

Για το λόγο αυτό συλλογικότητες των Χανίων οργανώνουν αντιφασιστική  συγκέντρωση υπεράσπισης των δικαιωμάτων την ίδια μέρα Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 14:30 στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, αλλά και κάθε δημοκρατικό πολίτη να είμαστε εκεί.

Θεματική Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...