21.8 C
Chania
Wednesday, May 22, 2024

Χανιά: Μέσω χορηγίας η θερμική κουβέρτα που διασφαλίζει τη λειτουργία της 50άρας πισίνας

Ημερομηνία:

Η προμήθεια νέας θερμικής κουβέρτας για την 50άρα πισίνα διασφαλίζει τη συνέχεια λειουργία της.  Η Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚ Χανίων, ευχαρίστησαν γι’ αυτό την ΔΕΠΑ Εμπορίας καθώς και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ενέργειές του.

Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση εκφράζουν:

«Τις θερμές ευχαριστίες προς την ΔΕΠΑ Εμπορίας και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Κωνσταντίνο Ξιφαρά, καθώς, μετά από επικοινωνία της Διοικούσας Επιτροπής μαζί του, εξασφαλίστηκε η σημαντική αυτή χορηγία που διασφαλίζει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους για την αγορά του καλύμματος που θα συμβάλει καθοριστικά στην εξοικονόμηση πετρελαίου.

Επίσης, η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚ Χανίων ευχαριστεί και τον ΔΕΔΔΗΕ για την άμεση ανταπόκριση για την κάλυψη μέρους του κόστους αγοράς του θερμικού καλύμματος

Με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία του Εθνικού Κολυμβητηρίου Χανίων.

Για μία ακόμη φορά, η κοινωνική ευαισθησία που επέδειξε η ΔΕΠΑ Εμπορίας με την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία, θα έχει ως αποτέλεσμα οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να συνεχίσουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων και αυτή την χρονιά, αλλά και να μας προσφέρουν διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Θα πρέπει πολλάκις να αναφερθεί ότι το κολυμβητήριο της Νέας Χώρας είναι το μοναδικό που υπάρχει στο νομό Χανίων, ενώ ο αριθμός των αθλητών που δραστηριοποιούνται σε αυτό είναι πάνω από χίλιοι, συμπεριλαμβανομένων όσων συμμετέχουν στο μάθημα κολύμβησης σε μαθητές του Δημοτικού».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δικαίωμα στον Ασάνζ να ασκήσει έφεση κατά της έκδοσής του στις ΗΠΑ

Οιδρυτής του αποκαλυπτικού ιστότοπου WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, μπορεί να...

3η Γιορτή Αθλητισμού στην Γαύδο

Ο Δήμος Γαύδου στο πλαίσιο της 3ης Γιορτής Αθλητισμού στο νησί...

Στο Κ.Α.Σ. η μελέτη για κατασκευές σκίασης και εξοπλισμού στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, μετέβη σήμερα στην Αθήνα...

Χανιά: Λουκέτο σε επιχείρηση που δραστηριοποιείται ως Αθλητικό Κέντρο

Συνεργεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) πραγματοποίησαν έλεγχο...