15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Χανιά: Με θερμαντικά σώματα ζεσταίνονται βρέφη και παιδιά στο ” Άγιος Γεώργιος” – Αποκλειστικές εικόνες

Ημερομηνία:

Με θερμαντικά σώματα ζεσταίνονται τα νεογέννητα, τα βρέφη και τα παιδιά κάθε ηλικίας, που επισκέπτονται τα επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων “Ο Άγιος Γεώργιος”.

Το σύστημα σωληνώσεων του νοσηλευτικού ιδρύματος έχει γεμίσει τρύπες, όπως είπε στην ΕΡΤ Χανίων ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του ΓΝΧ Βαρδής Γεωργακάκης. “Υπάρχει θέμα, όχι μόνο εκεί. Και στα εξωτερικά ιατρεία της μαιευτικής κλινικής, πηγαίνουν οι έγκυες, πρέπει να βγάλουν τα ρούχα τους, να εξεταστούν, κρυώνουν.

Με παρέμβαση δική μας καταφέραμε να προμηθευτούμε κάποια σώματα. Το πρόβλημα υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, σχεδόν από την αρχή. Οι σωληνώσεις είναι τρύπιες σε όλο το ισόγειο. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα το πρόβλημα θα αποκατασταθεί”.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Χανίων μια μητέρα που επισκέφθηκε τα επείγοντα της παιδιατρικής του νοσοκομείου Χανίων με το μόλις δύο μηνών βρέφος της, το παιδάκι μόλις του έβγαλαν τα ρούχα ξέσπασε σε κλάματα. Αντέδρασε σαν να του έκαναν το αντανακλαστικό του ξαφνιάσματος, χωρίς να το έχουν κάνει, είπε ενοχλημένη η μητέρα, ενώ και οι φωτογραφίες της ΕΡΤ Χανίων από το εξεταστήριο και το γραφείο της νοσηλεύτριας στην παιδιατρική των επειγόντων, επιβεβαιώνουν το γεγονός.

Να σημειωθεί, ότι στο ισογείου του Νοσοκομείου Χανίων βρίσκονται μεταξύ άλλων η Mονάδα μεσογειακής αναιμίας και το τεχνητό νεφρό.

ertnews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...