Διακοπή κυκλοφορίας σε Μελετίου Μεταξάκη, Χρυσοστόμου Σμύρνης και τμήμα της Ακτής Κανάρη – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί
Αναστάτωση στην κυκλοφορία στο κέντρο των Χανίων αναμένεται να προκαλέσουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Δευτέρα 5 Μαΐου και για διάστημα μίας εβδομάδας, λόγω έργων που εκτελεί η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ).
Όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο του έργου «Αντικατάσταση Δικτύων Ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Χανίων», θα παραμείνουν κλειστές για την κυκλοφορία των οχημάτων οι οδοί Μελετίου Μεταξάκη και Χρυσοστόμου Σμύρνης.
Παράλληλα, θα υπάρχει παρεμπόδιση της κυκλοφορίας και στην οδό Ακτή Κανάρη, από τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς έως και τη διασταύρωσή της με την οδό Μελετίου Μεταξάκη.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται μέσω των παρακείμενων οδών, με τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ. να καλεί τους πολίτες να επιδείξουν κατανόηση και να ακολουθούν τις σχετικές σημάνσεις για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία.
Το έργο αντικατάστασης των παλιών δικτύων ύδρευσης στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας παροχής νερού και στην ελαχιστοποίηση των διαρροών, ωστόσο επιφέρει αναταραχές στην καθημερινότητα οδηγών και κατοίκων.
Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.
Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.
Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:
- Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
- Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.
Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.
Σας ευχαριστούμε θερμά.



