22.8 C
Chania
Τρίτη, 5 Μαΐου, 2026

Χανιά: Νεκρός κρατούμενος στις φυλακές της Αγιάς μετά από συμπλοκή

Ημερομηνία:

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα του Σαββάτου αλλοδαπός κρατούμενος των φυλακών των Χανίων, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από άγριο καβγά με άλλον φυλακισμένο.

Σύμφωνα με όσα είπε στην ΕΡΤ Χανίων ο διευθυντής του καταστήματος κράτησης, Γιώργος Κονταξάκης, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να δεχθεί τραύμα στο στήθος από αυτοσχέδιο μαχαίρι.

Όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στις φυλακές, ο κρατούμενος είχε υποστεί ανακοπή και στο νοσοκομείο Χανίων όπου μεταφέρθηκε άφησε την τελευταία του πνοή. Η συμπλοκή ξεκίνησε περίπου στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τι την προκάλεσε.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπιτικές προτάσεις

Γλυκό συκαλάκι Η εποχή του είναι τώρα. Γίνεται με αυτά...

Παρά τον κακό χαμό, επανεξελέγη πρόεδρος της ΓΣΕΕ ο Γιάννης Παναγόπουλος

Συνεδρίασε σήμερα, Τρίτη, 5 Μαΐου 2026, η Διοίκηση της...

Παρουσίαση νέων δεξαμενών ύδρευσης στο Λιμνί Πολεμαρχίου από τη Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α. καλεί σε παρουσίαση νέων δεξαμενών ύδρευσης στο Λιμνί Πολεμαρχίου την Πέμπτη 7 Μαΐου 2026 στις 13:00. Σημείο συνάντησης τα γραφεία στο Γεράνι.

16ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο Ηράκλειο με στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Το 16ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής-Γυναικολογίας διοργανώνεται στις 9-10 Μαΐου 2026 στο Ηράκλειο με στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. 14 Ευρωπαϊκά Μόρια ECMECs.