16.8 C
Chania
Wednesday, December 17, 2025

Χανιά: Ξεκινά σήμερα το Rock Under The Clock Festival

Ημερομηνία:

To Rock Under The Clock Festival ανοίγει ξανά τις πόρτες του και είναι πανέτοιμο να σας υποδεχτεί την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Αυγούστου στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου για ένα διήμερο γεμάτο μουσική!

Το Rock Under The Clock Festival ξεκίνησε μόλις το 2016, αλλά πολύ σύντομα κατόρθωσε να καθιερωθεί ως μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εκδηλώσεις του χανιώτικου καλοκαιριού, αλλά και ως η δημοφιλέστερη Rock συνάντηση της Κρήτης.

Το φεστιβάλ δίνει την ευκαιρία σε νέα τοπικά σχήματα να παίξουν στην ίδια σκηνή με καλλιτέχνες καταξιωμένους πανελλαδικά, αλλά και διεθνώς, ενώ μέσα από το καθιερωμένο μουσικό workshop στο θέατρο “Βλησίδη” όλοι οι μουσικοί έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και ανταλλάσσουν απόψεις, ιδέες και μικρά μουσικά μυστικά. Από την άλλη οι επισκέπτες, τις ημέρες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις μοναδικές μουσικές δημιουργίες των μουσικών σχημάτων και να θαυμάσουν το μεράκι, το πάθος και την ποιότητα της σύγχρονης ροκ σκηνή.

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά:

Παρασκευή 5 Αυγούστου:
Deaf Radio
Planet None
Meridian Blank
Noisy Whisper
Axeon

Σάββατο 6 Αυγούστου:
Planet Of Zeus / Στίχοιμα
The Dragons
Αφιλόξενο Σώμα
Endless Sleepless Nights

Τιμές εισιτηρίων:
Πρώτη μέρα: Προπώληση 7€ // Πόρτα 9€
Δεύτερη μέρα: Προπώληση 13€ // Πόρτα 15€
Διήμερο: Μόνο προπώληση 18€

Σημεία προπώλησης:
BarFly – Ποτιέ 14, Χανιά
Deux Lux Chania – Σαρπηδώνος 8, Χανιά
Αερικό – aeriko – Σουρμελής 18, Χανιά
Do it Chania – Κόρακα 19, Χανια
Μικρό Καφέ – Ακτή Μιαούλη, Χανιά

Ηλεκτρονική Προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/rock-under-the-clock-festival-2022/

Τοποθεσία: Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
Ώρα προσέλευσης: 18:30

Διοργάνωση: Σύλλογος ‘’Rock Under The Clock’’
Συνδιοργάνωση: Κεππεδηχ ΚΑΜ, Περιφέρεια Κρήτης, Δήμος Χανίων

Περισσότερες πληροφορίες:

Website: rockundertheclock.gr
Facebook: facebook.com/rockundertheclock
Instagram: instagram.com/rockundertheclock/
YouTube: youtube.com/c/rockundertheclockfestival

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Μεσόγειος άλλαξε: Πάνω από 1000 ξενικά είδη απειλούν το οικοσύστημα

Η Μεσόγειος θάλασσα, έχει αλλάξει πρόσωπο μέσα σε μόλις μία γενιά....

Σπιτικές προτάσεις

Οματιές χοιρινές Παλαιότερα και στην Μικρά Ασία και εδώ, τα...