19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απαντούν στον Κ. Μαρκόπουλο

Ημερομηνία:

Σε συνέχεια της απο 12/12/12 ανακοίνωσης της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χανίων σχετικα με το οργανωμένο σχέδιο αποδόμησης και διάλυσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μετα τις σημερινές αποχωρήσεις δυο βουλευτών του κινήματος θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής.
Απο την πρώτη κιόλας μέρα που συστρατευθήκαμε στο πλευρό του Πάνου Καμμενου, γνωρίζαμε οτι ο δρόμος θα ειναι μακρύς και δύσκολος. Γνωρίζαμε οτι τα εμπόδια, φυσικά και τεχνητά, θα είναι πολλά. Το όραμα όμως του ηγέτη μας αλλα και όλων εμάς που τον πλαισιώσαμε, για ενα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και για μια ελεύθερη και κυρίαρχη χώρα που δεν θα σπρώχνει τον ανθό της στην μετανάστευση, ήταν αυτο που μας έδωσε την δύναμη να ξεκινήσουμε βάζοντας στην άκρη το προσωπικό συμφέρον και βόλεμμα.

Δυστυχώς όμως για κάποιους, το προσωπικό συμφέρον αποδείχθηκε σημαντικότερο του συλλογικού, το εγώ τους μεγαλύτερο του εμείς και το σθένος τους για το αγώνα που δίνουμε, λίγο. Θα θέλαμε μόνον να τους θυμίσουμε οτι ο Εφιάλτης ήταν αυτός που έδωσε την ευκαιρία στον αγώνα του Λεωνίδα να μείνει χαραγμένος στην παγκόσμια ιστορία. Και ως γνωστόν ” η ιστορία επαναλαμβάνεται “.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ειναι υποκατάστημα ούτε της Δεξιάς ούτε της  Αριστεράς. Ειναι μια ιδέα όμως, που μας χωράει όλους, φτάνει να θέλουμε το καλό της Πατρίδας και του Λαού. Κλείνοντας θα θέλαμε να προσυπογράψουμε την σημερινή φράση του Πάνου Καμμενου οτι οι “ιδέες ειναι σαν τα καρφιά, όσο πιο πολυ τα χτυπάς τόσο πιο βαθειά καρφώνονται”.

Εμείς συνεχίζουμε… Είμαστε Πολλοί, Είμαστε Ανεξάρτητοι, Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ

Η Συντονιστικη Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χανίων

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...