15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Χανιά: Οι αστυνομικοί και ο σκύλος “ξετρύπωσαν” κάνναβη, κοκαΐνη και μετρητά!

Ημερομηνία:

Με χειροπέδες κατέληξε, χθες το απόγευμα, ένας αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη μετά από έλεγχο που “έβγαλε” ναρκωτικά και μετρητά. Ο άνδρας συνελήφθη, στα Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας Χανίων αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα αστυνομικοί των υπηρεσιών με τη συνδρομή και του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, πραγματοποίησαν έρευνα στις οικίες και στο όχημα του αλλοδαπού κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 6,81 γραμμάρια κοκαΐνης ,μικροποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1280 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Κι άλλη σύλληψη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών

Λίγο νωρίτερα, χθες το μεσημέρι, στα Χανιά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων , αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι αστυνομικοί της υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο στον ανωτέρω αλλοδαπό κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και 26 ναρκωτικά δισκία για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή.

Η προανάκριση και για τις δύο υποθέσεις διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ