13.8 C
Chania
Saturday, March 30, 2024

Χανιά: Παραδόθηκε ο 22χρονος για το μαχαίρωμα έξω από το μπαρ

Ημερομηνία:

Παραδόθηκε, χθες το βράδυ, στην Ασφάλεια Χανίων, ο 22χρονος που μαζί με έναν 17χρονο επιτέθηκαν σε 37χρονο σε υπαίθριο χώρο έξω από μπαρ στα Χανιά, μαχαιρώνοντάς τον και κλέβοντάς του το αυτοκίνητο.

Ο 22χρονος παραδόθηκε στο πλαίσιο του Αυτοφώρου και αναμένεται η παραπομπή του ενώπιον του Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο εκτυλίχθηκε έξω από μπαρ, με τον 37χρονο να παίρνει το αυτοκίνητό του και να φεύγει. Ο 22χρονος με τον ανήλικο τον ακολούθησαν με το δικό τους αυτοκίνητο, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς στο δρόμο και καταφέρνοντας να τον φτάσουν. Σε δεύτερο χρόνο εξελίχθηκε νέα συμπλοκή, με τον 37χρονο να δέχεται μαχαιριές, ενώ οι δύο νεαροί του πήραν και το αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε χαντάκι στα Νωπήγεια.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Χανίων: Nέα χωροθέτηση λαϊκών αγορών από 1 Απριλίου

Τη νέα χωροθέτηση των λαϊκών αγορών από 01/04/2024 έως...

Αλλαγές στην αστική συγκοινωνία Χανίων από 1η Απριλίου

Το Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων ανακοίνωσε αλλαγές στη διαρρύθμιση της...

Νέος Πρόεδρος του ΣΕΔΗΚ ο Γιάννης Μαλανδράκης

Στις 26 Μαρτίου, μετά την ετήσια Γενική Συνέλευση του...