25.8 C
Chania
Sunday, September 8, 2024

Χανιά: Περισσότερα από 1,8 εκ. ευρώ για τσιμεντοστρώσεις σε περιαστικές περιοχές του Δήμου

Ημερομηνία:

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες τσιμεντόστρωσης του αγροτικού οδικού δικτύου του Δήμου Χανίων, με τις εργασίες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και να ολοκληρώνονται αυτό το διάστημα στις Δημοτικές Ενότητες Ακρωτηρίου, Θερίσου, Σούδας και Νέας Κυδωνίας.

Οι εργασίες εντάσσονται στη μεγάλη εργολαβία του Δήμου Χανίων, συνολικού προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ, που προβλέπει τη βελτίωση του αγροτικού οδικού δικτύου σε περιαστικές περιοχές του Δήμου Χανίων, με την  απομάκρυνση του φθαρμένου οδοστρώματος και την αναβάθμισή του ή την βελτίωση της υπάρχουσας φυσικής διαδρομής με νέο τσιμέντο.

Συγκεκριμένα, η παρούσα εργολαβία επικεντρώνεται σε περιοχές του οδικού δικτύου, το οποίο είτε είχε υποστεί πρόσφατες βλάβες, είτε δεν είχε πραγματοποιηθεί σε αυτό βελτιωτική παρέμβαση για αρκετό καιρό, δυσκολεύοντας και πολύ συχνά, βάζοντας σε κίνδυνο τους κατοίκους της περιοχής.

Χανιά: Περισσότερα από 1,8 εκ. ευρώ για τσιμεντοστρώσεις σε περιαστικές περιοχές του Δήμου

Όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης «πρόκειται για ζωτικές παρεμβάσεις στις Δημοτικές Ενότητες Σούδας, Κεραμιών, Θερίσου, Ν. Κυδωνίας και Ακρωτηρίου που αποκαθιστούν το αγροτικό οδικό δίκτυο, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις είναι κατεστραμμένο, βελτιώνοντας στην πράξη την καθημερινότητα των πολιτών και κυρίως, εξασφαλίζοντας μετακινήσεις χωρίς κινδύνους για τους διερχόμενους και τα οχήματά τους. Σε αυτήν την προσπάθεια, στο πλευρό μας έχουμε τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, οι οποίοι με τη γνώση της περιοχής τους, μας υποδεικνύουν και τα σημεία που χρήζουν προσοχής».

Χανιά: Περισσότερα από 1,8 εκ. ευρώ για τσιμεντοστρώσεις σε περιαστικές περιοχές του Δήμου

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και το αμέσως επόμενο διάστημα στη Δ.Ε. Κεραμιών.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Εξαγγελία 45 μέτρων και επίκληση στην σταθερότητα

Με έμφαση στις 1.000 ημέρες που έχει ακόμα διάρκεια...

Η κίνηση του πατέρα Κασσελάκη στην ΚΕ που ξεσήκωσε το Twitter

Κύμα σχολιασμού στα social media επέφερε η παρουσία του πατέρα...

Τέμπη: Νέα «πυρά» της Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023...

Χανιά: Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του μπροστά σε Μητροπολίτη

Δεν σταματούν να έρχονται στη δημοσιότητα οι αποκαλύψεις για...