29.8 C
Chania
Monday, July 1, 2024

Χανιά: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ το 3χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του

Ημερομηνία:

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου μεταφέρθηκε το 2,5 ετών κοριτσάκι που νωρίτερα το μεσημέρι τραυματίστηκε σοβαρά από αυτοκίνητο στην Κίσσαμο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο συνοδεία παιδοχειρουργού και αναισθησιολόγου με τους γιατρούς στο ΠΑΓΝΗ να είναι κιόλας έτοιμοι προκειμένου να είναι έτοιμοι να το υποδεχθούν.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό νοσοκομείο Χανίων και εισήχθη άμεσα στην ΜΕΘ ωστόσο οι γιατροί εκεί απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στην Κίσσαμο Χανίων με το 2,5 ετών κοριτσάκι να τραυματίζεται σοβαρά όταν ο πατέρας του επιχείρησε να κάνει όπισθεν με το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Πώς έγινε το ατύχημα

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης (16/5) σε περιοχή της Κισάμου Χανίων όταν ένας πατέρας έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει.

Δυστυχώς, δεν είδε πως πίσω από το όχημα βρισκόταν το 3 ετών κοριτσάκι του με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Όταν κατάλαβε τι έγινε κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είδε το παιδί να είναι στο έδαφος.

Ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το άτυχο κοριτσάκι μεταφέροντάς το στο νοσοκομείο Χανίων.

Στο ΠΑΓΝΗ και ο τραυματίας του χθεσινού τροχαίου

Σημειώνεται ότι στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε νωρίτερα και ο 38χρονος οδηγός του φορτηγού που το προηγούμενο 24ωρο έπεσε κάτω από άγνωστες συνθήκες σε χαράδρα 50 μέτρων σε δρόμο προς τα Έλος Χανίων.

Ο 38χρονος έχει τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και για τον λόγο αυτό οι γιατροί στο νοσοκομείο των Χανίων αποφάσισαν ότι θα είναι καλύτερο για εκείνον να μεταφερθεί σε εξειδικευμένη μονάδα του ΠΑΓΝΗ. Αναφορικά με τον 44χρονο συνοδηγό του μοιραίου φορτηγού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί στο νοσοκομείο Χανίων καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να σώσουν το μάτι του.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Εγκαινιάζεται η έκθεση σύγχρονης τέχνης της Barbara Knight

Η Αίθουσα Τέχνης Match More σε συνεργασία με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης...

Ζάκυνθος: Το νησί καιγόταν αλλά αυτόι συνέχιζαν το γλέντι στο πανηγύρι

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο στα social media...

«SOS Τροχαία Εγκλήματα»: Η Ελλάδα και πάλι πρωτοπόρος στα τροχαία εγκλήματα στην Ευρώπη

ΗΕλλάδα με 621 θανάτους το 2023 από τροχαία κατατάσσεται στην 26η θέση ανάμεσα...