27.8 C
Chania
Saturday, June 22, 2024

Χανιά: Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκαν οι δύο Σκανδιναβοί που ενεπλάκησαν σε αιματηρή συμπλοκή

Ημερομηνία:

Σοβαρά τραυματισμένοι νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Χανίων δύο τουρίστες, ένας Σουηδός και ένας Φινλανδός, μετά από συμπλοκή που ξέσπασε χθες το βράδυ σε ξενοδοχείο στον Πλατανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος Σουηδός δέχτηκε μαχαιριές από ομοεθνή του κατά τη διάρκεια της συμπλοκής και υπέστη σοβαρά τραύματα στον θώρακα. Νοσηλεύεται στην Α’ Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ο άνδρας φέρει ρήξη σπλήνας και ρήξη διαφράγματος.

Ο 42χρονος Φινλανδός, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης στην συμπλοκή, νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική με ελαφρύτερα τραύματα.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό εργάζονται σε πολυεθνική εταιρεία που διατηρεί γραφεία στα Χανιά. Ο 35χρονος δράστης της επίθεσης συνελήφθη από την αστυνομία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκίνησε η 3η γιορτή αθλητισμού στη Γαύδο

Με την λαμπαδηδρομία και το άναμμα της φλόγας στο πέτρινο θεατράκι...

Άφαντος παρά τις έρευνες ο 89χρονος που χάθηκε αναζητώντας τον φίλο του στα Χανιά

Ο  συνταξιούχος Μανώλης Κουτζόγλου από τα Χανιά, πήρε το λεωφορείο...