Χανιά: Συμβολικό κλείσιμο ασφαλιστικών γραφείων για τα θύματα των Τεμπών
Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων ανακοινώνει το συμβολικό κλείσιμο των γραφείων την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, από τις 11:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., ως ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.
Με αυτή την πρωτοβουλία, οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές των Χανίων τιμούν τη μνήμη των θυμάτων, εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στις οικογένειες που επλήγησαν και υπενθυμίζουν τη σημασία της ασφάλειας και της πρόληψης, ώστε να αποφευχθούν μελλοντικές τραγωδίες.
Κάλεσμα για συμμετοχή στα συλλαλητήρια
Ο Σύνδεσμος καλεί τα μέλη του να παραστούν στα ειρηνικά συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν, ενισχύοντας με την παρουσία τους το μήνυμα μνήμης και ευθύνης.
Μια πράξη σεβασμού, ένα ηχηρό μήνυμα για ένα ασφαλέστερο μέλλον.
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Σας ευχαριστούμε θερμά.



