24.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Χανιά: Συναγερμός από εξαφάνιση 35χρονης

Ημερομηνία:

Συναγερμό σήμανε στις Αρχές η εξαφάνιση 35χρονης από τα Χανιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση «Του Χαμόγελου του Παιδιού», τα ίχνη της Εσμεράλδα Σίρα χάθηκαν την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις 16/12/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Χανίων, η  κυρία Εσμεράλδα Σίρα ,35 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της κυρίας Εσμεράλδα Σίρα στις 18/12/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η κυρία Εσμεράλδα Σίρα, 35 ετών, έχει ύψος 1,75 μ., έχει 55 κιλά βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά  μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο κολάν και μαύρες μπότες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017”, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ