15.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Χανιά: Σύλληψη για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Ημερομηνία:

Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, 15 Ιανουαρίου 2025, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, ένας 49χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με τις αρχές, η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία που διαβιβάστηκε από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Δημητρίου Αττικής. Η καταγγελία έγινε από ημεδαπή, η οποία ανέφερε ότι πρωινές ώρες της 14ης Ιανουαρίου 2025, άγνωστος δράστης διέρρηξε και προκάλεσε φθορές στην εξοχική της κατοικία σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου. Ο δράστης έγινε αντιληπτός από περιοίκους, οι οποίοι τον ανάγκασαν να αποχωρήσει.

Κατόπιν εμπεριστατωμένης έρευνας και προανάκρισης από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 49χρονος αλλοδαπός. Οι αστυνομικές δυνάμεις τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

 

 

 

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Οι αγρότες δεν είναι “εγκληματική οργάνωση”

Η κυβέρνηση συκοφαντεί τους παραγωγούς για να κρύψει την...

Όταν το Παρελθόν Ζητάει Δικαιοσύνη

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος, αυτός ο μεγάλος και...

Χανιά: Σύροι γιορτάζουν την πρώτη επέτειο από την πτώση του Άσαντ | Φωτός

Σε κλίμα συγκίνησης η συριακή κοινότητα των Χανίων συγκεντρώθηκε...