15.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Χανιά: Τιμητική εκδήλωση στο πλαίσιο του 13ου Διεθνούς Συνεδρίου «Συμμετρία: Τέχνη και Επιστήμη»

Ημερομηνία:

Διεθνής συνάντηση επιστήμης και τέχνης στα Χανιά

Από τις 22 έως τις 29 Αυγούστου 2025, τα Χανιά θα φιλοξενήσουν το 13ο Διεθνές Συνέδριο «Συμμετρία: Τέχνη και Επιστήμη», μια κορυφαία διοργάνωση της Διεθνούς Εταιρείας για τη Διεπιστημονική Μελέτη της Συμμετρίας, που φέρνει κοντά επιστήμονες, καλλιτέχνες και ερευνητές από όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί και το 1ο Διεθνές Συμπόσιο Καζαντζάκη – Αϊνστάιν, με στόχο τη διερεύνηση των δημιουργικών συνδέσεων ανάμεσα στην τέχνη και την επιστήμη, εμπνευσμένο από δύο εμβληματικές μορφές του 20ού αιώνα.

Τιμητική εκδήλωση από τον Σύλλογο «Ο Χαρίλαος»

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραδοσιακού Μουσικού Συλλόγου Αποκορώνου «Ο Χαρίλαος» προσκαλούν το κοινό σε τιμητική εκδήλωση στο πλαίσιο των δύο αυτών διεθνών διοργανώσεων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025, στις 20:00, στην αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης».

Η εκδήλωση υλοποιείται με τη στήριξη της Αντιπεριφέρειας Χανίων, του Δήμου Χανίων και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών, αναδεικνύοντας τη στενή συνεργασία των τοπικών αρχών με διεθνείς πολιτιστικούς και επιστημονικούς φορείς.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ