22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Χανιά: Τι λένε οι οικογένειες δύο ανηλίκων κοριτσιών που έπεσαν θύματα ασέλγειας από 56χρονο

Ημερομηνία:

Οι οικογένειες δύο κοριτσιών κάτω των 12 ετών στα Χανιά που έπεσαν θύματα ασελγείας από 56χρονο Χανιώτη έδωσαν στη δημοσιότητα, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους κ. Ευτύχη Μαυρογέννη δήλωση, με την οποία ευχαριστούν την αστυνομια “για την την αμέριστη συμπαράσταση, την άμεση κινητοποίηση και την αποτελεσματικότητα της δράσης τους μετά την καταγγελία μας”.

Όπως επίσης αναφέρεται μερίδιο ευθύνης για οσα συνέβησαν “έχει και το οικογενειακό περιβάλλον του που ανεχόταν, γνώριζε, σιωπούσε και αδιαφορούσε για τις συνέπειες των πράξεων ενός κοινού εγκληματία. Γι΄αυτό και δεν θα τους συγχωρήσουμε ποτέ. Στην συνείδηση μας τους θεωρούμε συνυπεύθυνους, και θα επιδιώξουμε να λάβουν ορισμένοι εξ΄αυτών το νομικό μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί.”

Σημειώνουμε οτι ο 56χρονος αυτή τη στιγμή ειναι προφυλακισμενος στις φυλακές Τρίπολης ενώ η υπόθεση αναμένεται να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις κατά την πορεία εξιχνίασής της.

Διαβάστε τι αναφέρεται στη δήλωση:

«Εμείς οι οικογένειες των ανήλικων θυμάτων αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια την Αστυνομία Χανίων (Υποδιεύθυνση Ασφαλείας) για την αμέριστη συμπαράσταση, την άμεση κινητοποίηση και την αποτελεσματικότητα της δράσης τους μετά την καταγγελία μας.

Επίσης απευθύνομε δημόσιες ευχαριστίες στην Εισαγγελική Αρχή για τα ευήκοα ώτα στα καταγγελλόμενα μας καθώς επίσης και στην Ανακρίτρια Χανίων οι οποίοι έδρασαν με αποφασιστικότητα κάνοντας το καθήκον τους και αποδεικνύοντας ότι ο πολίτης μπορεί να στρέφει το βλέμμα του στην θαλπωρή της δικαιοσύνης.

Εμείς ως γονείς αυτών των αθώων ψυχών των παιδιών μας πέραν από την οδύνη και την πραγματική στεναχώρια που βιώσαμε τις τελευταίες βδομάδες που ανακαλύψαμε τις εγκληματικές ενέργειες αυτού του εγκληματία με τα άρρωστα ένστικτα του ευελπιστούμε τα δικά μας παιδιά να είναι τα τελευταία, που γίνονται θύματα αρρωστημένων στο μυαλό ανθρώπων.

Δυστυχώς για εμάς την ευθύνη την έχει και το οικογενειακό περιβάλλον του που ανεχόταν, γνώριζε, σιωπούσε και αδιαφορούσε για τις συνέπειες των πράξεων ενός κοινού εγκληματία.

Γι΄αυτό και δεν θα τους συγχωρήσουμε ποτέ. Στην συνείδηση μας τους θεωρούμε συνυπεύθυνους, και θα επιδιώξουμε να λάβουν ορισμένοι εξ΄αυτών το νομικό μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί.

Οι οικογένειες των θυμάτων
Δια του Πληρεξουσίου δικηγόρου τους
Μαυρογένη Ευτύχη Δικηγόρου Χανίων»

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...