13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Χανιά: Τραγωδία με νεκρό άνδρα σε παραλία

Ημερομηνία:

Μετά την τραγωδία με τον 26χρονο κρατούμενο να χάνει τη ζωή του από τη φωτιά πού εκδηλώθηκε στο κελί του, ένα ακόμα τραγικό περιστατικό καταγράφηκε στην Κρήτη και αφορά στον θάνατο ενός 65χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 65χρονος βρισκόταν στην παραλία της Γεωργιούπολης Χανίων όπου απολάμβανε το μπάνιο του στη θάλασσα.

Ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις του.

Στην περιοχή έφτασε άμεσα ασθενοφόρο το Κέντρο Υγείας Βάμου μαζί με τον γιατρό ο οποίος προχώρησε σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πρόκειται για έναν ακόμα θάνατο που καταγράφεται σε παραλία της Κρήτης με τα περιστατικά να έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, ένας άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα στην παραλία της Χρυσής Ακτής. Τον άτυχο άνδρα είδαν λουόμενοι να επιπλέει, με το πρόσωπο μέσα στο νερό, χωρίς να δείχνει σημάδια ζωής.

Άμεσα τον έβγαλαν στην παραλία και εκλήθη το ΕΚΑΒ όμως, παρά τις προσπάθειες των διασωστών, ο άτυχος 45χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...