12.1 C
Chania
Tuesday, February 17, 2026

Χανιά: Χωρίς ρεύμα ο μισός νομός από βλάβη σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ

Ημερομηνία:

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού για ακόμη μια χρονιά έχουμε προβλήματα με την ηλεκτροδότηση.

Σήμερα παρουσιάστηκε βλάβη σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ η οποία έχει αφήσει χωρίς ρεύμα σχεδόν τον μισό νομό.

Πιο συγκεκριμένα, αναφορές για βλάβη υπάρχουν στις παρακάτω περιοχές:

Ραπανιανα, Καμισιανα, Κολυμπάρι, Πλατανιάς, Κουνουπιδιανά, Γαλατά,  Σταυρός, Παζινός, Τσικαλαριά, Χωραφάκια Ακρωτηρίου.

Οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται στο σημείο όπου παρουσιάστηκε η βλάβη όμως ο χρόνος επιδιόρθωσής της παραμένει άγνωστος.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατοικίδια σε «αναμονή»: Το θεσμικό κενό για τα ζώα μοναχικών πολιτών που ασθενούν

Μια πρόσφατη περίπτωση στα Χανιά, όπου δύο σκυλιά παρέμειναν...

Εφετείο Πειραιά: Eπιδίκασε αποζημίωση 50.000 ευρώ για ενοχλητικές τηλεφωνικές πωλήσεις

Μήνυμα προς την αγορά των τηλεφωνικών πωλήσεων και μάρκετινγκ αποτελεί...

Συμβουλές της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης για τις αγορές της Σαρακοστής

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης παρουσίασε σειρά συμβουλών προς...