15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Χανιά: 350 γυναίκες υποβλήθηκαν σε μαστογραφία, δωρεάν

Ημερομηνία:

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023, η αποστολή της Κινητής Μονάδας Μαστογραφίας στα Χανιά, η οποία βρισκόταν στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων από τις 14 Φεβρουαρίου 2023.

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Περιφέρειας Κρήτης με σύνθημα «Η πρόληψη είναι στάση ζωής!» για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού μέσω της έγκαιρης διάγνωσής του, συνολικά 350 γυναίκες ηλικίας από 40 έως και 75 ετών εξετάστηκαν και υποβλήθηκαν σε μαστογραφία, δωρεάν, από τις 14 έως και σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023.

Σημειώνεται ότι λόγω αδυναμίας εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμού γυναικών που ενδιαφέρονται να υποβληθούν σε μαστογραφία, θα προγραμματιστεί νέος κύκλος εξυπηρέτησης από την Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας στο προσεχές μέλλον.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ