15.8 C
Chania
Friday, December 19, 2025

Χανιά: 6 νεαροί εισβάλλανε σε ξενοδοχεία και προκαλούσανε ζημιές

Ημερομηνία:

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος από την Κίσσαμο Ιωάννης Παπαδάκης, αργά χθες το βράδυ συνελήφθηκαν από άνδρες του Α.Τ Κισάμου 6 νεαροί που αναστάτωσαν την Κίσαμο και προξένησαν πολλές καταστροφές σε 5 ξενοδοχεία της περιοχής.

Οι κάμερες συγκεκριμένου ξενοδοχείου τους έπιασε να γεμίζουν την πισίνα με ότι υπήρχε στην αυλή.

Και οι 6 νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους και θα οριστεί δικάσιμος παρά την μεταμέλεια τους και την συγνώμη προς τους παθόντες.

Μάλιστα όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο που τους αποκάλυψε βιντεσκοπούσαν και την καταστροφή που προξένησαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθησαν, χθες (09.09.2023) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, έξι (6) ημεδαποί κατηγορούμενοι για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της 08.09.2023 οι εν λόγω ημεδαποί προξένησαν φθορές σε τρεις επιχειρήσεις σε περιοχές του Δήμου Κισσάμου.

Από την αστυνομική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι οι εν λόγω ημεδαποί είχε προβεί στις παραπάνω πράξεις.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εφιάλτης το δημογραφικό: Διπλάσιοι οι θάνατοι από τις γεννήσεις το 2024 – Νέα μείωση του πληθυσμού της χώρας

Σε εφιάλτη διαρκείας για τη χώρα μετατρέπεται σιγά-σιγά το δημογραφικό,...

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ρεθύμνου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών – Κοινός αγώνας εργατών για μία ζωή με δικαιώματα

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ρεθύμνου τιμά την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών, καλώντας...