21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Χανιά: Aυτή την Κυριακή, ο Γιάννης Αγγελάκας θα μοιραστεί την σκηνή μαζί με τους Sisters of Mercy στο Chania Rock Festival!

Ημερομηνία:

Το πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, σε λίγες μέρες, την Κυριακή 31 Ιούλη!

Ως γνωστόν στα πλαίσια του 20ου Chania Rock Festival και μετα από δύο έτη αναβολών λόγω της πανδημίας, στα Χανιά στις 31 Ιουλίου θα δώσουν μεγάλη συναυλία οι θρυλικοί Sisters of Mercy. Όμως δε θα είναι μόνοι τους. Μαζί τους θα είναι και ο Γιάννης Αγγελάκας ο οποίος επιστρέφει 8 χρόνια μετά στο Chania Rock Festival, αυτή τη φορά με τους 100οC ! Θα παρουσιάσει ένα δίωρο set-φωτιά λίγο πριν μοιραστεί τη σκηνή με τους θρυλικούς The Sisters Of Mercy!

Το Βρετανικό συγκρότημα θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Κρήτη στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, σε μια βραδιά που θα μείνει στην ιστορία! Οι Sisters of Mercy είναι ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα που ανέδειξε η post punk σκηνή, με την επιβλητική παρουσία και τη βαριά μελαγχολική φωνή του Andrew Eldritch να δίνει από την αρχή το στίγμα τους.

Αποτελούν σημείο αναφοράς του σκοτεινού rock ήχου και της dark κουλτούρας, γενικότερα. Οι τίτλοι των μοναδικών τραγουδιών που θα ακούσουμε την Κυριακή 31 Ιουλίου στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου σε μια εμφάνιση ιστορικής σημασίας για το νησί της Κρήτης περιλαμβάνουν τα:“Alice”, “Temple Of Love”, “Marian”, “This Corrosion”, “More”, “Lucretia My Reflection”, “Dominion / Mother Russia”, “Body And Soul”, “First And Last And Always”, “Vision Thing”, “Ribbons”, “No Time To Cry”, “Walk Away” και πολλά ακόμη.

Σημειώνουμε ότι στη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, στις 1 Αυγούστου, θα εμφανιστούν ως headliners στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου οι 1000mods!

Oι 1000MODS είναι το συγκρότημα που αναβιώνει τον rock ήχο των ένδοξων 90s με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Το ντεμπούτο τους, “Super van vacation”, θεωρείται από τους κλασικότερους heavy rock δίσκους όλων των εποχών κι έχουν περιοδεύσει εκτενώς ανά τον κόσμο έχοντας ανέβει στη σκηνή πάρα πολύ μεγάλων φεστιβάλ, όπως το Hellfest, το Copenhell ή το Desertfest.

Κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, προξενεί φρενίτιδα στον κόσμο και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στη σκηνή του Chania Rock Festival 2022

Την ίδια μέρα εμφανίζονται οι PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS (το συγκρότημα του θρυλικού κιθαρίστα των Motorhead) και ο BLAZE BAYLEY (ex-Iron Maiden) καθώς και 2 ακόμα συγκροτήματα, σε μία βραδιά που θα μείνει στην ιστορία!

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά event που θα  έχουν γίνει ποτέ στην Κρήτη.

Έρχεται το διήμερο 31/7-1/8 για τα 20 χρόνια του C.R.F.

"google ad"

Πόρτες 17:00 / Έναρξη 17:30

✅ Προπώληση online:
✅ Προπώληση εισιτηρίων:
◻️ Χανιά
◼️ Avalon
◼️ BarFly
◼️ Το Μοναστήρι του Καρόλου
◼️ Mamouth
◼️ Έλλη
◼️ Δημήτρης Α. Γαροφαλάκης
◼️ Θρι
◼️ Nanadakis Travel
◼️ Ragnarok (Πλατανιάς)
◼️ “Opto-Net” Χατζηαθανασίου (Παλαιόχωρα)
◼️ Balos Travel (Kίσσαμος)
◼️ Lotos Music Cafe (Σούγια)
◼️ Posto di Caffe (Καβρός Αποκωρόνου)
◻️ Ρέθυμνο
◼️ Chaplins pub cafe
◼️ Unique Tattoo & Body piercing
◻️ Ηράκλειο
◼️ Rock ‘N’ Rolling Stone
◼️ Route 66
◼️ Πολυτεχνειο
◼️ Dark Tales
◼️ Guernica
◼️ Beer O’Clock
◼️ Marinero Bar (Μάταλα)
◻️ Λασίθι
◼️ Yannis Rock bar (Άγιος Νικόλαος)
◼️ Peripou Coffee house (Άγιος Νικόλαος)
◼️ The Wall Music Bar (Σητεία)
◼️ Progressive.gr (Ιεράπετρα)
◻️ Αθήνα
◼️ No Remorse Records
◼️ Sirens Records
◼️ Nathan’s Saloon

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...