20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

«Χαστούκι» σε Μαξίμου από Πρόεδρο Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος – «Εγώ σε πολιτικά παιχνίδια δεν παίζω»

Ημερομηνία:

Με δύο φράσεις ο πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος πρώην επίτιμος αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έβαλε φρένο στις μεθοδεύσεις του Μαξίμου σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Εγώ δεν παίζω σε πολιτικά παιχνίδια. Δεν πρόκειται να ξεκινήσω καμία τέτοια έρευνα» ξεκαθάρισε ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης σε πρόσωπα, που πρόσκεινται στην Κυβέρνηση και – σύμφωνα με πληροφορίες του ieidiseis.gr- προσπάθησαν, να ασκήσουν πιέσεις εναντίον του, για να τον πείσουν να ξεκινήσει έρευνα για μαύρο χρήμα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα προεκλογικά.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αφορμή για τις γαλάζιες μεθοδεύσεις στάθηκε η λάσπη που εκτόξευσε κατά του Νίκου Παππά η γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα. Λάσπη που γύρισε μπούμερανγκ καθώς μέχρι και ο Ανδρέας Λοβέρδος, συνήγορος υπεράσπισης του επιχειρηματία παραδέχθηκε ότι η Ευθαλία Διαμαντή δεν συνέδεσε ροές χρήματος με τον Νίκο Παππά ενώ και η πρόεδρος του Ειδικού Δικαστηρίου δημόσια συμφώνησε. Στη διάψευση μέρους των αναφορών της Ευθαλίας Διαμαντή προχώρησε και ο δημοσιογράφος Νίκος Τσαγκρής.

Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς προχώρησε σε μήνυση σε βάρος της Ευθαλίας Διαμαντή, ενώ προανήγγειλε μήνυση, εξώδικα και αγωγές σε συγκεκριμένα ΜΜΕ.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...