15.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Χατζησωκράτης (ΔΗΜΑΡ) εκτός εαυτού: Δεν μας ενημερώνει κανείς για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Ημερομηνία:

Την ενόχληση του ίδιου αλλά και της ΔΗΜΑΡ επεσήμανε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος του Φώτη Κουβέλη Δημήτρης Χατζησωκράτης από την ανεπαρκή ενημέρωση που έχει η Δημοκρατική Αριστερά από το οικονομικό επιτελείο που κάνει τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
Ζήτημα επικοινωνίας μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων έθεσε ο κ. Χατζησωκράτης, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 δήλωσε «ενοχλημένος» από την ελλιπή ενημέρωση της ΔΗΜΑΡ κυρίως από το οικονομικό επιτελείο που διεξάγει τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρετε ότι δεν μασάω τα λόγια μου. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση επιπλέον. Το «όχι» μου δεν καταλαβαίνετε ότι περιέχει και ενόχληση; Φυσικά (και υπάρχει ενόχληση), διότι δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί».
Παράλληλα, επιβεβαίωσε την επικοινωνία που είχε ο Αντώνης Σαμαράς με τον Φώτη Κουβέλη, τονίζοντας πως «ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον κ. Κουβέλη, ο οποίος από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ παρουσίασε τις σκέψεις του για τα ζητήματα αυτά και είμαστε βέβαιοι – και το λέω με έντονο τρόπο – ότι ο Πρωθυπουργός γνωρίζει τις θέσεις μας και θα αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα όπως ακριβώς αξίζει να τα αντιμετωπίσει».

Πηγή:  iefimerida.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...