25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Χιλιάδες νέοι πήγαν μέχρι το Βατόλακκο για το 2ο Cretan Gunners Festival | Φωτός

Ημερομηνία:

Το Σάββατο 29 Ιουνίου στο γραφικό χωριό του Βατολάκκου πραγματοποιήθηκε το 2ο φεστιβάλ του πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου «Cretan Gunners R.F.C.».

Το φεστιβάλ ξεκίνησε με έναν αγώνα ράγκμπι στις 11:00 το πρωί της 29ης Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων. Μετά το πέρας του αγώνα ξεκίνησαν λεωφορεία του ΚΤΕΛ Χανίων με αφετηρίες από Χανιά και Πλατανιά  προς την ιστορική πλατεία του Βατολάκκου όπου ήταν η επόμενη στάση της διοργάνωσης.

Στο γραφικό μονοπάτι του Βαλσαμιώτη ποταμού στο Βατόλακκο Χανίων, από τις 12:00 το μεσημέρι και μέχρι τις 18:00 το απόγευμα, ακολούθησε μία πειραματική και διαδραστική συνάντηση καλλιτεχνών.

Στις 18:00 άνοιξαν οι πόρτες του συναυλιακού μέρους του φεστιβάλ που έλαβε χώρα στο παλιό γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού που διαμορφώθηκε καταλλήλως για τις ανάγκες του φεστιβάλ.

Χιλιάδες νέοι σε ηλικία πέρασαν από το συναυλιακό μέρος του φεστιβάλ που τελείωσε περίπου τις 4.30 τα ξημερώματα με τη συμμετοχή 6 γνωστών συγκροτημάτων της σύγχρονης ροκ και πανκ μουσικής σκηνής.

Τόσο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όσο και μετά το πέρας της συναυλίας, για την ασφάλεια των επισκεπτών προσφέρονταν λεωφορεία για την ασφαλή επιστροφή του κοινού στην πόλη των Χανίων.

Να σημειώσουμε ότι ο χώρος ήταν εντυπωσιακός, ενώ για τους πεινασμένους υπήρχαν καλαμπόκια, χοτ ντογκ και μετά τις 12 τα μεσάνυχτα πιλάφι. Επίσης, υπήρχαν προς πώληση μπλουζάκια του φεστιβάλ.

Όλα τα έσοδα πήγαν για τη χρηματοδότηση της ομάδας ρομποτικής του Κέντρου Μέριμνας Αρρένων, για την αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού και την κάλυψη των εξόδων αποστολής των παιδιών στον πανελλήνιο διαγωνισμό.

Αρωγοί της εκδήλωσης και μεγάλοι υποστηρικτές σε αυτή την πολύπλευρη γιορτή δημιουργίας, αθλητισμού και τέχνης, ήταν η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Χανίων και ο Δήμος Πλατανιά.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί...

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature...

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική...

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός...