14.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Χορήγηση υποτροφιών σε μαθητές του δήμου Πλατανιά

Ημερομηνία:

Στις 6 Οκτωβρίου συνεδρίασε , στο Δημαρχείο Πλατανιά, η Επιτροπή για την χορήγηση των τεσσάρων υποτροφιών, από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και τον Όμιλο “Λεπτός” κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, σε Δημότες του Δήμου Πλατανιά Χανίων, η οποία συστήθηκε με την υπ΄αριθμό 261/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά, κατά την συνεδρίαση του στις 22-09-2014.

Η ανωτέρω επιτροπή έλεγξε και τις έξι αιτήσεις που κατατέθηκαν, στον Δήμο Πλατανιά, μέχρι 30/09/2014, καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και ομόφωνα έκανε δεκτές τις τέσσερις που πληρούν τις προϋποθέσεις, ενώ απέρριψε τις άλλες δύο λόγω μη προσκόμισης δικαιολογητικών .

Οι αιτήσεις που έγιναν δεκτές είναι:

α) κ. Κατσικουλάκη Δήμητρα του Γεωργίου

β) κ. Αγιασμενάκη Ερασμία του Ελευθερίου

γ) κ. Πατεράκη Δέσποινα του Δημητρίου και

δ) κ. Κουριδάκη Νικολέτα του Νεκτάριου

Με την ευκαιρία, ο Δήμος Πλατανιά ευχαριστεί, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και τον Όμιλο Λεπτός για το κοινωνικό του ενδιαφέρον για τον Νομό Χανίων και ιδιαίτερα στην περιοχή μας και εύχεται στους επιτυχόντες καλή δύναμη στις σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Οι αγρότες δεν είναι “εγκληματική οργάνωση”

Η κυβέρνηση συκοφαντεί τους παραγωγούς για να κρύψει την...

Όταν το Παρελθόν Ζητάει Δικαιοσύνη

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος, αυτός ο μεγάλος και...

Χανιά: Σύροι γιορτάζουν την πρώτη επέτειο από την πτώση του Άσαντ | Φωτός

Σε κλίμα συγκίνησης η συριακή κοινότητα των Χανίων συγκεντρώθηκε...