13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Χουλιαράκης και Λούκα στην ομάδα που διαμορφώνει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη κατοικία

Ημερομηνία:

Έχει ασφαλώς το ενδιαφέρον του.

Ο Γιώργος Χουλιαράκης και η Λούκα Κατσέλη είναι μεταξύ των προσώπων που διαμορφώνουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη κατοικία και τα κόκκινα δάνεια. (Την υπόλοιπη ομάδα αποτελούν η Έφη Αχτσιόγλου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Αλέξης Χαρίτσης.

Η δραστηριοποίηση του Γιώργου Χουλιαράκη δεν είναι ξαφνική. Όλο αυτό το διάστημα συνεργάζεται με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ συνόδευσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την επίσκεψή του στον Γιάννη Στουρνάρα, τον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος- στην οποία, άλλωστε, είναι στέλεχος.

Και αν η συμμετοχή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών “καθησυχάζει” τους τραπεζίτες, καθώς ποτέ δεν θα επέτρεπε “ακραίες” προτάσεις, η συμμετοχή της Λούκας Κατσέλη αποτελεί εγγύηση, καθώς ο δικός της νόμος ήταν αυτός που ακόμα συζητείται ως η πιο προστατευτική ως προς τους δανειολήπτες διάταξη.

Οι γνωρίζοντες τα εσωτερικά της Κουμουνδούρου επιμένουν, μάλιστα, πως αν ο Αλέξης Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός, οι δυο τους είναι φαβορί για κυβερνητικές καρέκλες. Όπως,άλλωστε, και τα τρία κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν στην ομάδα για τη διαμόρφωση της πρότασης για την πρώτη κατοικία και τα κόκκινα δάνεια…

Β. Σκ.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ