12.8 C
Chania
Saturday, December 20, 2025

Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής: Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Να κάνουν την αυτοκριτική τους

Ημερομηνία:

Ανοικτό το ενδεχόμενο, συνεργασίας του Κινήματος Αλλαγής, με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, άφησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Ελλαδα 943, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, κ. Παύλος Χρηστίδης.

Ο κ. Χρηστίδης, τόνισε οτι το ΚΙΝΑΛ, όποτε χρειάστηκε και έκρινε ότι είναι προς το συμφέρον της χώρας, στήριξε τις επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης. Άλλωστε όπως είπε, σε αρκετές περιπτώσεις, είτε στην αυτοδιοίκηση είτε στον συνδικαλιστικό τομέα υπήρξαν συνεργασίες και πάνω σε αυτή την βάση, δεν απέκλεισε, ο κ. Χρηστίδης, το ενδεχόμενο και άλλων συνεργασιών.

Όσο για την χθεσινή συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών, στο Divani Caravel, με τον  Αλέξη Τσίπρα την χαρακτήρισε «μία από τα ίδια». Καλώντας παράλληλα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, να κάνει την αυτοκριτική του για τα 4,5 χρόνια της κυβέρνησής του, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ, σε ότι αφορά τον Ανδρέα Παπανδρέου.

topontiki.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ντόμινο εξελίξεων – Στο στόχαστρο των Αρχών εκατοντάδες άτομα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες Αρχών σε διάφορες περιοχές...

ΟΗΕ: “Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού”

Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού, όπως...

Στη δημοσιότητα βγαίνουν τα αρχεία Έπσταϊν μετά από πολύμηνη καθυστέρηση της κυβέρνησης Τραμπ

Σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, αναμένεται η δημοσίευση των πολυαναμενόμενων αρχείων...