13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

«Χριστούγεννα στα Χανιά» – “Όλα Θα Πάνε Μια Χαρά!”: Συναυλία στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, με ελεύθερη είσοδο για όλους

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜδιοργανώνουν τηνΚυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, στις 21.00, συναυλία με την Κλεονίκη Δεμίρη(τραγούδι) και τον ΑναστάσηΧαμηλάκη(πιάνο), οι οποίοι ως χορηγοί αισιοδοξίας ετοίμασαν για μας το πιο χαρούμενο πρόγραμμα της χρονιάς.

Η συναυλία έχει ελεύθερη είσοδο για όλες και για όλους.

Η Κλεονίκη Δεμίρη μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και τοεξωτερικό (Παρίσι, Μόντρεαλ, Βρυξέλλες, Φλωρεντία, Τίρανα, Αμάν, Σκόπια και αλλού) και μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του νέου της δίσκου “Μαγική Συνταγή”, θα μας δώσει τη χαρά να απολαύσουμε ένα πρόγραμμα με τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια.

Θα ακούσουμε τραγούδια, που θα μας ταξιδέψουν, θα μας δώσουν χαρά καισυναισθήματα, που οι αντιξοότητες της εποχής μας στέρησαν και θα μας αφήσουν ναονειρευτούμε.

Με βουτιά λοιπόν στην αισιοδοξία, την ελπίδα και το όνειρο, μαζί με το δικό της “Όλα ΘαΠάνε Μια Χαρά”, που αγαπήθηκε τόσο πολύ, θα συνεχίσουμε να τραγουδάμε με την ψυχήμας πολυαγαπημένα τραγούδια Ελλήνων συνθετών αλλά και τραγούδια από τη Μεσόγειοκαι τη Λατινική Αμερική.

Από το “Μη μιλάς άλλο γι’ αγάπη”, “Δρόμοι παλιοί”, “Βάρκα στο γιαλό”, “Χαράματα η ώρατρεις”, “Βίρα τις άγκυρες”, “Ένα φιλάκι είναι λίγο” ,”Γεια σου χαρά σου Βενετιά” και πολλάάλλα. Θα συνεχίσουμε με βόλτα στις ταραντέλες της Κάτω Ιταλίας και θα φτάσουμε μέχρι στην Αργεντινή με το “MiBuenosAiresQuerido” και το Μεξικό με το “Luz de Luna”!

Ελάτε μαζί μας να περάσουμε μια μαγική νύχτα, με ευχάριστες εκπλήξεις, σε μια ξενάγησηστη “Μαγική Συνταγή” της Κλεονίκης Δεμίρη, που έφτιαξε για μας με μεράκι, κέφι και κυρίωςαγάπη για να μας παρασύρει στο όνειρο και τη χαρά της ζωής.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...