17.8 C
Chania
Tuesday, February 17, 2026

Χρυσόγονος στον ΣΚΑΪ: «Δικτάτορας ο Κάστρο»

Ημερομηνία:

«Ο Φιντέλ Κάστρο ξεκίνησε επαναστάτης αλλά κατέληξε δικτάτορας», δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.

«Ο Φιντέλ Κάστρο ξεκίνησε επαναστάτης αλλά κατέληξε δικτάτορας», δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.

Ο κ. Χρυσόγονος έκανε λόγο για μία «αντιφατική προσωπικότητα», που επαγγέλθηκε την κοινωνική απελευθέρωση, «όμως κατέληξε να γίνει και ο ίδιος δικτάτορας, που κληροδότησε την εξουσία στον αδελφό του, ιδρύοντας έτσι μια μίνι δυναστεία».

Επιπλέον, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για την φορολογική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, τόνισε ότι οι επιβαλλόμενοι φόροι οδηγούν σε αδιέξοδο, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι απαιτήσεις των θεσμών τελικά θα αμβλυνθούν και θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.

skai.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης για την υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους εργασίας

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Στέλιου...

2 βραβεία στα Best City Awards 2026 για τον Δήμο Καντάνου – Σελίνου

Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου τιμήθηκε με δύο σημαντικές διακρίσεις στα...