27.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Χρωστάνε και δεν πληρώνουν!

Ημερομηνία:

Είναι στη λίστα των καταθετών στην Ελβετία και δεν ανακοινώνουν τα ονόματά τους

Κύριε Δ/ντά,

ήθελα με το παρόν άρθρο μου και στη συνέχεια του προηγούμενου δημοσιεύματος με τίτλο «ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» να εκφράσω την αναγνώριση των πλείστων πολιτών, οι οποίοι διάβασαν το άρθρο αυτό και με ενεθάρρυναν και ακόμα μου έγιναν φορτικοί να συνεχίσω να γράφω σχετικά με τις ΑΝΟΜΙΕΣ που κυριαρχούν στο πολιτικό μας σύστημα.

Απαίτηση λοιπόν των πολιτών και όχι μόνο των αναποφάσιστων αλλά και αυτών που έχουν εκφράσει την γνώμη τους έναντι των κομμάτων είναι:

α) Να πληρώσουν τα κόμματα τα χρέη τους που χρεωστάνε ειδικά στην Κρατική Τράπεζα την ΑΓΡΟΤΙΚΗ και

β) θέλουν δε πάσει θυσίας να αναγράφουν τα ονόματα όλων των βουλευτών – πολιτικών – κρατικών λειτουργών κλπ που «νομίμως» και παρανόμως έχουν καταθέσεις στην ΕΛΒΕΤΙΑ ή και σε κάθε χώρα του εξωτερικού.

Είναι φυσικά επιλήψιμο και αυτοί που έχουν καταθέσεις και αποτελεί «νόμιμο» περιουσιακό στοιχείο, είναι δε κολάσιμο και εγκληματικό αν το ποσό έχει εξαχθεί παρανόμωσ και αποτελεί αδικαιολόγητη απότησή του.

Πρώτα λοιπόν τα κόμματα να πληρώσουν αυτά που χρωστάνε. Να μη πληρώσουν πάλι οι πολίτεσ τα χρέη της κακοδιαχειρίσεώς τους. Φθάνει αυτά που πληρώνουν, που και για αυτά φταίχτες ήταν και είναι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

Να αναρτηθούν οι λίστες αυτών που στο εξωτερικό έχουν “νομίμως” και παρανόμως ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν να μην στείλουν τους παράνομους πάλι στη ΒΟΥΛΗ!

Εάν δεν αναρτηθούν οι λίστες θεωρούνται και οι 300 ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!

Οι τίμιοι πρέπει να επιβάλλουν να βγουν οι ΛΙΣΤΕΣ. Οι πολίτες δεν μπορεί να γίνουν ΠΟΥΑΡΟ να βρουν τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ. Να μη γίνουν εκλογές αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Δημήτρης Κωνσταντουδάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ