ΤΟΠΙΚΑ

Χρ. Μαρκογιαννάκης: “Η οικογενειοκρατία και η αχαριστία δεν θα νικούν για πολύ καιρό”

Με ένα ακόμα κείμενό του ο πρώην βουλευτής Χανίων και Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης εκφράζει την απογοήτευσή, την αγανάκτηση και την οργή του για τον τρόπο που του φέρθηκε η Νέα Δημοκρατία:

Σχεδόν 40 χρόνια δίναμε μαζί αγώνες.Η ανιδιοτελής αγωνιστικότητα σας, η πίστη στις αρχές της Νέας Δημοκρατίας και η συμπαράσταση σας στο πρόσωπο μου, μου έδιναν την δύναμη να προχωρώ μπροστά και να αντιμετωπίζω με επιτυχία κάθε δυσκολία, εμπόδιο και παγίδα που μου έστηναν.

Με την σειρά μου στάθηκα όσο μπορούσα δίπλα στον πολίτη και στα προβλήματα του. Έτσι δημιουργήθηκε μεταξύ μας μια εξαιρετική, ιδανική θα έλεγα, ανθρώπινη σχέση, πολιτικού και κοινωνίας. Ένα κράμα δυναμικής παρουσίας, όσον αφορά την γενικότερη πολιτική μου συμπεριφορά και ανθρωπιάς. Αυτό με έκανε να νιώθω πολύ δυνατός, σχεδόν ανίκητος. 

Σ’ αυτές τις εκλογές δυστυχώς δεν θα αγωνιστούμε μαζί. Φρόντισαν άλλοι γι΄ αυτό. Τους ξέρετε. Πικρία και οργή είναι τα συναισθήματα που με έχουν πλημμυρίσει. Πικρία γιατί ξεχνούν αγώνες και θυσίες δεκαετιών. Οργή γιατί αγνοούν προκλητικά την βούληση της κοινωνίας, όπως και για την μεθόδευση που ακολούθησαν και τα ταπεινά ελατήρια που τους ωθούν. 

Εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την συμπαράσταση σας τόσα χρόνια. Θα συνεχίσω να είμαι κοντά σας. Εγώ ούτε αχάριστος είμαι, ούτε από εκείνους που το βάζουν στα πόδια. Πολύ σύντομα άλλωστε θα δώσουμε και πάλι αγώνες μαζί. Η οικογενειοκρατία και η αχαριστία δεν θα νικούν για πολύ καιρό.

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ο Ερντογάν διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για υποκρισία

Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εξαγωγές και εισαγωγές από και προς το Ισραήλ από σήμερα Μ. Πέμπτη…

9 hours ago

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτοι μήνες νοσηλείας, τα “γιατί” που τη βασάνιζαν και το κύμα αγάπης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4” η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Έχοντας κάνει…

9 hours ago

Δικηγόρος οικογένειας Φύσσα: Με εφαρμογή του νόμου Παρασκευοπούλου αποφυλακίστηκε ο Μιχαλολιάκος

«Οι τυπικές προϋποθέσεις ανάλογα με το ποιος νόμος εφαρμόζεται σε σχέση με το διαχρονικό δίκαιο,…

9 hours ago

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω 52.800 κροτίδες – Συνελήφθη ο κάτοχος τους

Συνελήφθη σήμερα (02.05.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας…

12 hours ago

Αποτροπιασμός: Τρεις οι ανήλικοι της σεξουαλικής κακοποίησης από τον νονό και δάσκαλο μουσικής στο Ηράκλειο!

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου, ζήτησε και έλαβε ο 51χρονος Ηρακλειώτης…

12 hours ago

Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο στα Χανιά – Η Κρήτη μετράει τρεις νεκρούς σε μια εβδομάδα

Την ώρα που η Κρήτη θρηνεί για την 26χρονη μητέρα που έχασε τη ζωή της…

12 hours ago

This website uses cookies.