28.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Χωρίς τέλος οι νεκροί σε τροχαία στην Κρήτη – 49 ζωές έχουν χαθεί μέσα στο έτος

Ημερομηνία:

Μια νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης γράφτηκε το πρωί της Παρασκευής, με μια 72χρονη να χάνει δυστυχώς την ζωή της σε νέο δυστύχημα επί του ΒΟΑΚ.

Η 72χρονη Μαρία όπως έγραψε το Cretalive, επέβαινε ως συνοδηγός στη μοιραία κλούβα που οδηγούσε ένας 75χρονος και κινούνταν προς Ηράκλειο, όταν στο ύψος της Σταλίδας συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς Λασίθι και οδηγό έναν 20χρονο.

Από την σύγκρουση η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ οι οδηγοί των δύο οχημάτων μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, προκειμένου η γυναίκα να ανασυρθεί από το όχημα.

Την ίδια ώρα, νοσηλευόμενοι αλλά σε καλή κατάσταση παραμένουν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο οι δύο τραυματίες της μοιραίας σύγκρουσης. Ο 75χρονος σύζυγός της άτυχης γυναίκας νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική και ο έτερος οδηγός στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία για το πως έγινε το δυστύχημα, ο 20χρονος φέρεται να εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, υπό συνθήκες που διερευνώνται.

Να σημειωθεί πως η λίστα των νεκρών σε δυστυχήματα έχει αυξηθεί δραματικά, καθώς σύμφωνα και με τα επίσημα στοιχεία, από την αρχή του έτους 49 ζωές έχουν χαθεί στην άσφαλτο του νησιού.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...