18.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

Χωρίς φως τα μισά Χανιά

Ημερομηνία:

Εν μέσω βροχόπτωσης, αν και καλοκαίρι, ήρθε και η διακοπή ρεύματος.

Ένα μεγάλο τμήμα της πόλης της Χανίων και του Παλιού Λιμανιού, μέχρι το ύψος των δεξαμενών στον Άι Γιάννη έχει μείνει χωρίς ρεύμα, από τις 5 το απόγευμα.

Τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται για να αποκαταστήσουν τη βλάβη, ωστόσο όμως, επικρατεί ένας μικρός χαμός στην πόλη.

Ήδη η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί τέσσερις κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ που σταμάτησε η λειτουργία τους ενώ εκταταμμένο είναι το πρόβλημα και στους δρόμους αφού δε λειτουργούν τα φανάρια. Η τροχαία πάντως κάνει ότι περνά από το χέρι της ώστε να ρυθμίσει την κηκλοφορία.

Όλοι πλέον ελπίζουν ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί το συντομότερο.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλπάζουν τα φέσια του Δημοσίου – Καταχρεωμένα τα νοσοκομεία σε προμηθευτές

Τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου δείχνουν να παίρνουν ξανά ανησυχητική τροπή, καθώς οι...