14.8 C
Chania
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, 2026

Χωροθέτηση λαϊκών αγορών από τον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Από το Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Χανίων γνωστοποιούνται οι νέες χωροθετήσεις των λαϊκών αγορών.

Ειδικότερα:

Α) Η λαϊκή αγορά της Δευτέρας θα λειτουργεί στην οδό Κριτοβουλίδου από τη συμβολή της με την οδό Σφακιανάκη έως και τη συμβολή της με την οδό Κ. Μαλινού για το χρονικό διάστημα από 1-4-2014 έως και 30-9-2014.

Β) Η λαϊκή αγορά της Τρίτης θα λειτουργεί στην οδό Ζαλόγγου και στη νοτιοανατολική πλευρά της οδού Κολοκοτρώνη στη Δημοτική Κοινότητα Νεροκούρου και για τα δύο εξάμηνα.

Γ) Η λαϊκή αγορά της Τετάρτης θα λειτουργεί στην οδό Εφέδρων Πολεμιστών από τη συμβολή της με την οδό Ξέπαππα έως τη συμβολή της με την οδό Ζυμβρακάκηδων για το χρονικό διάστημα από 1-4-2014 έως και 30-9-2014.

Δ)  Η λαϊκή αγορά της Πέμπτης θα λειτουργεί στην οδό Ακτή Κανάρη, 30 μέτρα μετά τη διασταύρωση της με την οδό Γερ. Παρδάλη έως και τη διασταύρωση της με την οδό Λελεδάκη για το χρονικό διάστημα από 1-4-2014 έως και 30-9-2014.

Ε) Η λαϊκή αγορά του Σαββάτου θα εκτείνεται στην οδό Μίνωος, από τη διασταύρωση της με την οδό Ν.Φωκά μέχρι την Πύλη Sabbionara και το σύνεγγυς πλατύ τμήμα της Νικηφόρου Επισκόπου.  Όσον αφορά στο τμήμα της οδού Μίνωος – Πύλη Sabbionara, η λαϊκή θα σταματά,  δεκαπέντε (15) μέτρα πριν την Πύλη και στις δύο πλευρές της οδού Μίνωος. Επίσης, θα εκτείνεται προσωρινά στον χώρο στάθμευσης της Santa Lucia, με είσοδο από τη Ν. Φωκά. Η Ν. Φωκά και η οδός Επιμενίδου θα παραμένουν ανοικτές για την ελεύθερη κίνηση των οχημάτων.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση Βολουδάκη – Γιαννακάκη για ζητήματα δημόσιας περιουσίας στα Χανιά

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης Σέβη Βολουδάκη συναντήθηκε με τη Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας Αντιγόνη Γιαννακάκη για ζητήματα αιγιαλού, δημοπρασιών και αξιοποίησης ακινήτων στα Χανιά.

Νέα προγραμματική σύμβαση για το ελαιόλαδο «Κρήτη / Kriti»: Εκπαίδευση και προώθηση του ΠΓΕ προϊόντος

Νέα προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας Κρήτης με ΕΛΜΕΠΑ και ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για εκπαίδευση παραγωγών και προώθηση του ελαιολάδου ΠΓΕ «Κρήτη / Kriti»

Ξεκινούν τα δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια του έργου «Η Κρήτη για Όλους» – Πρωτοποριακή πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης και του ΕΛΜΕΠΑ για την προσβασιμότητα στον...

Η Περιφέρεια Κρήτης και το ΕΛΜΕΠΑ ξεκινούν δωρεάν σεμινάρια 5 ωρών για επαγγελματίες τουρισμού στο πλαίσιο του έργου «Η Κρήτη για Όλους». Σε Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λασίθι.

Συλλήψεις για σωματικές βλάβες στο Ηράκλειο

Συλλήψεις στο Ηράκλειο για σωματικές βλάβες. Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις ημεδαποί και συνελήφθη κηδεμόνας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Προανάκριση από Α.Τ. Χερσονήσου.