20.8 C
Chania
Monday, May 27, 2024

Ψαριανός: Η Χούντα, ο Μουσολίνι, ο Φράνκο είναι «άγιοι» μπροστά στον ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Τον ΣΥΡΙΖΑ… με τον Μουσολίνι και τον Φράνκο έφτασε στο σημείο να συγκρίνει ο Γρηγόρης Ψαριανός, καθ’ οδόν προς τη Νέα Δημοκρατία των Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη.

Απαντώντας σε σχόλιο στο Twitter, ο Γρ. Ψαριανός έγραψε: «Η νδ, το πασοκ, η χουντα, ο μουσσολινι, ο φρανκο … τα Σκατα! ολοι ειναι αγιοι μπροστα σ’ αυτα τα ρεμαλια, τους σταλινοφασιστες».

Το αρχικό του σχόλιο ήταν το ακόλουθο: «Όσοι τους στηρίζουν και τους κανακεύουν τ ώ ρ α είναι για φ τ ύ σ ι μ ο. Είναι χειρότερα καθίκια από δαύτους».

Και η απάντηση του χρήστη του Twitter που προκάλεσε την απάντηση: «Νταξει να δω ποτε θα βριζεις την ΝΔ λιγο εμεινε κ αυτοι θα πεσουν σαν τους αλλους».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εμπρησμός από πρόθεση η φωτιά στο εργοστάσιο παρασκευής γευμάτων στη Λαμία

Επιβεβαιώθηκε η αρχική πεποίθηση των Αρχών ότι η φωτιά που ξέσπασε...

Παναθηναϊκός: Ανεπανάληπτη υποδοχή για τον “επτάστερο” στο ΟΑΚΑ

Από το Βερολίνο στην Αθήνα και από το αεροδρόμιο...

Έντονος διάλογος Μητσοτάκη με πολίτη για τα Τέμπη

‘Εντονο διάλογο είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με μία...