18.8 C
Chania
Saturday, May 11, 2024

“Ψηφίζουμε ΝΑΙ μένουμε ΕΥΡΩΠΗ”: Συγκέντρωση την Παρασκευή στις 8μ.μ. στην Πλατεία Αγοράς

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση της Επιτροπής Χανίων “Ψηφίζουμε ΝΑΙ μένουμε Ευρώπη” σχετικά με συγκέντρωση στην Πλατείας Αγοράς στις 8μ.μ. την Παρασκευή με ομιλητή τον Χρήστο Χωμενίδη:

Εκτός από την ατομική ευθύνη υπάρχει και η συλλογική. Ας συντονίσουμε όλοι τις προσπάθειές μας για να δώσουμε μια δημοκρατική απάντηση στη διαχείριση της κρίσης. Να βοηθήσουμε όλοι να προστατευτεί η αξιοπρέπεια του πολίτη αλλά και της κοινωνίας μας συλλογικά. Κάθε ενέργειά μας να έχει στόχο την προστασία της δημοκρατικής νομιμότητας και την αποτροπή φαινομένων βίας.

Η κοινωνία των πολιτών πρέπει να δείξει αυτές τις στιγμές τη μεγαλύτερη δυνατή αλληλεγγύη θα πρέπει να αποτρέψει τα οποιαδήποτε φαινόμενα διχασμού. Μην μας καταλαμβάνει ο πανικός, τα προβλήματα μέσα από την ενότητα και την κοινή προσπάθεια των πολιτών θα μπορεί να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία. Έχουμε την υποχρέωση σαν χώρα να στείλουμε προς τον έξω κόσμο εικόνες μιας κοινωνίας πολιτών που ξέρει δημοκρατικά να αντιμετωπίζει δύσκολες και κρίσιμες στιγμές.

Την Κυριακή με νηφαλιότητα και ψυχραιμία καλούμαστε ως πολίτες να αποφασίσουμε αναστοχαζόμενοι για το μέλλον της χώρας μας. Είναι μια ιστορική στιγμή χωρίς επιστροφή για όλους μας αλλά ιδιαίτερα για τις νεότερες γενιές. Δηλώνουμε αποφασιστικά ΝΑΙ στο ΕΥΡΩ -Μένουμε Ευρώπη, ως τις μόνες επιλογές με προοπτική για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη Ένωση
Όλοι στην πλατεία Αγοράς
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 20.00

Ομιλητές: Χρήστος Χωμενίδης, συγγραφέας,
Χάρης Βλάδος, οικονομολόγος

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη: Τουρίστρια κινδύνεψε να παρασυρθεί στη θάλασσα από την ισχυρή νεροποντή

Στιγμές αγωνίας έζησε την Παρασκευή (10/5) μια τουρίστρια στην Κρήτη,...

Περιοδεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Σάββα Βασιλειάδη, στην ΕΤΑΝΑΠ

Περιοδεία πραγματοποιήθηκε από το κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Χανίων...

Κασσελάκης για Τέμπη: «Δεν σκοτώσαμε μαζί αυτά τα παιδιά»

«Μιλάμε για ένα ρήμα, ενώ χάθηκαν 57 ζωές, άνθρωποι...