14.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Ψηφοφορία για το ιδρυτικό συνέδριο για το «Ποτάμι»

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η Συντονιστική Επιτροπή Χανίων, η εκλογική διαδικασία ψηφοφορίας για όποιους επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Ιδρυτικό Συνέδριο, για «Το Ποτάμι», που θα γίνει 27 με 29 Ιουνίου στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου στις 10:00 πμ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Χανίων.

Καλούμε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, να παραστούν για να εκλέξουν τους Συνέδρους που θα μας αντιπροσωπεύσουν στο Συνέδριο.

Για περισσότερες πληροφορίες είτε διευκρινήσεις σχετικά με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Συντονιστική Επιτροπή Χανίων.

Το Ποτάμι – Συντονιστική Επιτροπή Ν. Χανίων
Γιάννης Παπαδουλάκης
Λήδα Σηφοδασκαλάκη
Γιάννης Αποστολάκης

Στοιχεία επικοινωνίας :
Τηλέφωνο : 6946417809 & 6944584839
Email : topotami.chania@gmail.com

Facebook : https://www.facebook.com/TopotamiChania
Twitter : @ToPotamiChania

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...