10.8 C
Chania
Sunday, January 18, 2026

Ψύχραιμος ο αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ: «Με αντίστοιχα κρούσματα τον Απρίλιο είχαμε 100 διασωληνωμένους, σήμερα έχουμε 14»

Ημερομηνία:

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, τόνισε ότι είναι σημαντικό να περιχαρακωθεί μία περιοχή όπου εντοπίζονται κρούσματα κορωνοϊού, όπως ο Πόρος, με μία δέσμη μέτρων, που όμως δεν παραλύουν εντελώς την τοπική κοινωνία.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος σημείωσε ότι τα κρούσματα εμφανίζουν εικόνα Απριλίου και Μαΐου, ωστόσο το αποτύπωμα στο σύστημα Υγείας δεν είναι το ίδιο, καθώς δεν έχει αυξηθεί ο αριθμός των διασωληνωμένων. «Με αντίστοιχα κρούσματα τον Απρίλιο είχαμε περίπου 100 διασωληνωμένους ασθενείς και σήμερα έχουμε 14» εξήγησε.

«Έχει βελτιωθεί θεαματικά το σύστημα υγείας, έχουν γίνει προσλήψεις, οι ΜΕΘ από 550 είναι πάνω από 1000, υπάρχει προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού» διαβεβαίωσε.

topontiki.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Ανοιχτά σήμερα Κυριακή τα καταστήματα

Ανοιχτά θα παραμείνουν στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων, τα καταστήματα...

BOAK: Αρχές Φεβρουαρίου ξεκινά η παραχώρηση για το τμήμα Χανιά – Ηράκλειο

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη παραχώρησης του τμήματος...

Κρήτη: Έντονη ανησυχία από την συρρίκνωση της τεχνητής λίμνης του Αποσελέμη

Η ανησυχητική πτώση στη στάθμη του νερού προκαλεί έντονη ανησυχία...