20.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Όλα έτοιμα για το 33o Rally Κρήτης

Ημερομηνία:

Ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης (Α.Ο.Κ.), διοργανώνει το 33ο Rally Κρήτης το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Ο αγώνας είναι ο πέμπτος της χρονιάς για το Πανελλήνιο Κύπελλο ασφάλτινων Rally και ο τέταρτος για το Κύπελλο Rally Sprint Κρήτης.

Ο σχεδιασμός είναι εντελώς καινούριος και περιλαμβάνει εφτά ειδικές διαδρομές, δύο επαναλαμβανόμενες από δύο φορές και μία από τρεις, μήκους 62,65 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα φτάνει τα 263,35 χιλιόμετρα.

Το Σάββατο 29 του μήνα το απόγευμα μετά τις 3:00, θα πραγματοποιηθούν οι δύο πρώτες ειδικές, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική εκκίνηση στην Πλατεία Ελευθερίας.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου το πρωί θα διεξαχθούν οι υπόλοιπες πέντε ειδικές και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πέσει η αυλαία του 33ου Rally Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου θα έχει στηθεί η ράμπα τερματισμού.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 22:00. Να πούμε ότι οι άνθρωποι του Α.Ο. Κρήτης για άλλη μία χρονιά έχουν εξασφαλίσει σημαντικές παροχές. Συγκεκριμένα για τους εκτός Κρήτης συμμετέχοντες  50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλη την ομάδα και δύο δωρεάν διανυκτερεύσεις σε όλα τα πληρώματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το 6973 250450 (κ. Μαρία Φρουδαράκη).

Φωτ: Οι περσινοί νικητές του Rally Κρήτης, Γρηγόρης Νιώρας – Κώστας Κακαλής, στην ράμπα του τερματισμού.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...

Εκατοντάδες Χανιώτες στον Επιτάφιο Θρήνο στη Μητρόπολη Χανίων | Φωτός

Με έκδηλη την συγκίνηση και παρουσία, πολιτικών και στρατιωτικών...