25.8 C
Chania
Sunday, September 8, 2024

Όλα όσα είπαν τα στελέχη του ΚΚΕ στην κεντρική εκδήλωση του κόμματος στα Χανιά

Ημερομηνία:

Δελτίο τύπου της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ:

Μήνυμα ανάτασης, ελπίδας και αισιοδοξίας από την συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Χανιά με ομιλήτρια τη Θεανώ Καπέτη

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας έστειλε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Χανιά με κεντρική ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ.  Μήνυμα για πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ στις 9 του Ιούνη, στα Χανιά, την Κρήτη και όλη τη χώρα. Στη συγκέντρωση ιδιαίτερο τόνο έδωσε η μαζική συμμετοχή της νεολαίας. Το παρόν στη συγκέντρωση έδωσε πολυμελής αντιπροσωπεία της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του Κόμματος, με επικεφαλής τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δημήτρη Μακρέα, γιατρού, Διευθυντή Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Βάμου και στο Περιφερειακό Ιατρείο Αρωνίου, εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Χανίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση, αναφέροντας: «Ο πειρασμός να περιγράφουμε διαρκώς τον ζόφο της εποχής προσπαθώντας να προβάλουμε την αναγκαιότητα της αντίστασης και τη δυνατότητα μιας άλλης προοπτικής για τις ζωές μας είναι τεράστιος. Θα μπορούσαμε να μιλάμε με τις ώρες για τις κατακτήσεις δύο αιώνων ταξικής πάλης που αποδομούνται κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Είναι γεγονός ότι ο κόσμος της εργασίας, οι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου καλούμαστε να επιβιώσουμε σε ένα απόλυτα εχθρικό περιβάλλον.

Σε έναν πλανήτη στον οποίο ένας γενικευμένος πόλεμος φαντάζει όλο και πιο πιθανός, σε μια χώρα που αποτελεί το πειραματόζωο της πολιτικής της ευρωπαϊκής ελίτ, σε μια πόλη που γίνεται όλο και πιο αφιλόξενη για τους μόνιμους κατοίκους. Σε μια περιοχή που οι πρόσφυγες που έρχονται για να ζήσουν μια όσο το δυνατό κανονική ζωή και φυσικά να εργαστούν είναι ανεπιθύμητοι, αλλά επιθυμητοί αν καταφθάνουν ως σύγχρονοι κολίγοι.

Κι όμως σε αυτό το περιβάλλον οι αντιστάσεις δεν έπαψαν ποτέ να υπάρχουν. Από πολλές διαφορετικές αφετηρίες αλλά με κοινό τόπο την υπεράσπιση του κόσμου της εργασίας. Σε αυτή την κατεύθυνση συστρατευτήκαμε με τη Λαϊκή Συσπείρωση για να δώσουμε όλες τις κρίσιμες μάχες για την πόλη. Για την υπεράσπιση του δημόσιου χώρου και την προστασία των μόνιμων κατοίκων. Για την υπεράσπιση του κοινωνικού δικαιώματος στην Υγείας και τις δημόσιες υποδομές παροχής φροντίδας υγείας. Κάναμε τα πρώτα βήματα ώστε η υπόθεση της υπεράσπισης της δημόσιας Υγείας να συγκροτήσει ένα πραγματικό και δυναμικό κίνημα πόλης. Καταφέραμε να αναδείξουμε τα οξυμένα προβλήματα σχολικής στέγης και να απαιτήσουμε τη συνολική κάλυψη των πραγματικών αναγκών της κοινωνίας.

Συγκροτήσαμε στην πράξη συντροφικούς δεσμούς, ανοίγοντας διαύλους επικοινωνίας με τα κινήματα της πόλης και τις τοπικές αντιστάσεις. Αποτελέσαμε και αποτελούμε τη φωνή που φέρνει στο προσκήνιο τις ανάγκες του κόσμου της εργασίας σε σύγκρουση με τα συμφέροντα της αδηφάγου τουριστικής βιομηχανίας και των θεσμικών εκπροσώπων της.

Μπορεί οι νίκες μας να φαντάζουν μικρές και ο αγώνας στο επίπεδο μιας πόλης μάταιος μπροστά στην ισχύ της καπιταλιστικής μηχανής. Ζούμε όμως σε μια εποχή όπου το «παγκόσμιο» είναι ταυτόχρονα «τοπικό» και αντίστροφα. Το «τοπικό» είναι και «παγκόσμιο». Οι μικρές μας νίκες μεταφέρονται στα πέρατα του κόσμου, τα παραδείγματα αντίστασης που στήνονται σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη, σε κάθε χώρα νοηματοδοτούν γνωστούς και άγνωστους συντρόφους μας σε γνωστούς και άγνωστους τόπους.

Η υπόθεση της χειραφέτησης δεν είναι, δεν ήταν ποτέ εύκολη υπόθεση. Ο δρόμος της αντίστασης δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Είναι όμως μονόδρομος για την επιβίωση του κόσμου της εργασίας. Και είναι δρόμος μαγικός όταν, όπως λέει ο ποιητής «σφίγγεις το χέρι του συντρόφου σου». Όταν αναζητείς νέους συντρόφους ή ακόμα καλύτερα όταν μοιράζεσαι μαζί τους τον κοινό αγώνα. Όταν αίσθηση της κοινότητας, του common, με την πρωταρχική του έννοια προβάλλει όσα μας ενώνουν. Ας δώσουμε τον αγώνα σε κάθε ευκαιρία. Σε εθνικές εκλογές και στις ευρωεκλογές. Αλλά πρώτα και κύρια στο καθημερινό επίπεδο πάλης.

Ενισχύοντας το ΚΚΕ στις επικείμενες ευρωεκλογές, ενισχύουμε τη δύναμη που μπορεί να ενισχύσει την τίμια συμπόρευση και συστράτευση ανθρώπων διαφορετικών πολιτικών αφετηριών αλλά που με ανιδιοτέλεια μπορούν αν ανοίξουν τον δρόμο σε μια ελπιδοφόρα προοπτική».

Στη συνέχει χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθυνε ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, ο οποίος κάλεσε κάθε λαϊκό άνθρωπο να κάνει το βήμα και να ρίξει το κόκκινο ανατρεπτικό βόλι του ΚΚΕ στην κάλπη. Το μοναδικό γνήσιο αντισυστημικό. Το μοναδικό που στέλνει καθαρό μήνυμα δυσαρέσκειας απέναντι στην ΕΕ των λόμπι, της διαφθοράς, των μεγάλων συμφερόντων, της φτώχειας, της ακρίβειας και  της πολεμικής προετοιμασίας. Όπως τόνισε: «Η ψήφος στο ΚΚΕ θα είναι και δύναμη, ελπίδα  για το λαό μας την επόμενη μέρα, που θα σβήσουν τα φώτα των εκλογών και κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Και τότε η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως μας διαμηνύει ο πρωθυπουργός θα βγάζει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα από τα συρτάρια των υπουργών της, προαπαιτούμενα – ορόσημα όπως τα λένε, για την εκταμίευση του ζεστού χρήματος για το κεφάλαιο από το ταμείο ανάκαμψης». «…Το ξέρουν αυτό καλά εδώ στα Χανιά. Οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό – τουρισμό που πλάι τους έχουν τους κομμουνιστές να ενισχύουν τον αγώνα τους ενάντια στις συνθήκες εργασιακής γαλέρα που επιβάλλουν οι τουριστικοί επιχειρηματικοί όμιλοι, το λεγόμενο τουριστικό θαύμα που ευαγγελίζονται.

Όπως και οι εργαζόμενοι στις πλατφόρμες της efood και της wolt που έδωσαν και δίνουν ηρωικούς αγώνες και έχουν στο πλευρό τους μόνο το ΚΚΕ.

Οι μικρομεσαίοι αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι και αλιείς που κατέβηκαν πρόσφατα στα μπλόκα και που διεκδικούν το αυτονόητο, να παράγουν ποιοτικά προϊόντα και να ζουν ικανοποιητικά από την παραγωγή τους και όχι να τους κλέβουν το βιος οι εμποροβιομήχανοι.

Οι κάτοικοι του πολύπαθου Αποκόρωνα, οι οποίοι παλεύουν η πράσινη μετάβαση και η ηλεκτρική διασύνδεση να μη τελειώσει τη ζωή τους επειδή έτσι βολεύει τα κέρδη των μονοπωλίων της ενέργειας.

Οι κάτοικοι του Σελίνου, των Σφακίων, του Πλατανιά, της Κισσάμου που δίνουν αγώνες για να μείνουν στον τόπο τους, ενάντια σε φαραωνικές επενδύσεις της δήθεν πράσινης – κατάμαυρης μετάβασης, ή τουριστικών μεγαθηρίων, που με φαστ-τρακ επενδύσεις καταστρέφουν το περιβάλλον, αλλάζουν χρήσεις γης και παίρνουν μπιρ παρά τις περιουσίες τους.

Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι μαθητές στους εμβληματικούς αγώνες που έδωσαν και δίνουν, εδώ στα Χανιά για να έχουν επαρκή ασφαλή και σύγχρονα σχολεία τα παιδιά τους, σχολείο που να μορφώνει όχι να εξοντώνει και τους στερεί η αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Όπως και οι υγειονομικοί που βρήκαν στήριξη στους κομμουνιστές, στην προσπάθεια η πάλη πραγματικά ζωής και θανάτου, για αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας,   ενάντια στην πλήρη εμπορευματοποίηση του να γίνουν υπόθεση όλου του λαού με πραγματικά εμβληματικές κινητοποιήσεις που είχαν αντίκτυπο και ζόρισαν την κυβέρνηση». Όπως υπογράμμισε, «Στις 9 Ιούνη στα Χανιά μία είναι η επιλογή, το ΚΚΕ ακόμα πιο ψηλά! Το χρωστάμε στην ιστορία και τους αγώνες του Χανιώτικου λαού. Πάμε δυνατά λοιπόν, δε χάνουμε ούτε λεπτό να φτάσει το ψηφοδέλτιο παντού. Όσο πιο πλατιά τόσο περισσότερα κόκκινα βόλια θα πέσουν στην κάλπη μέχρι την τελευταία μέρα των εκλογών.

Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά με ένα πανίσχυρο ΚΚΕ στην κάλπη των ευρωεκλογών . Για να σηκωθεί ο λαός λίγο ψηλότερα».

Στην κεντρική ομιλία της συγκέντρωσης, η Θεανώ Καπέτη μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Απομένει μόλις μια βδομάδα για να οργώσουμε συντεταγμένα -όλες οι δυνάμεις του Κόμματος, οι φίλοι και οι συναγωνιστές– τους χώρους δουλειάς, τις γειτονιές, σπίτι – σπίτι, με το ψηφοδέλτιο στο χέρι, με πείσμα και μαχητικότητα, για να στείλουμε στο Ευρωκοινοβούλιο ένα πιο δυνατό ΚΚΕ.

Ένα πιο δυνατό ΚΚΕ που θα γίνει δύναμη στα χέρια των εργαζομένων,  των επαγγελματιών, της φτωχομεσαίας αγροτιάς, της νεολαίας! Της νεολαίας που για 3η συνεχόμενη χρονιά έδειξε τον δρόμο και ανέδειξε την Πανσπουδαστική 1η δύναμη πανελλαδικά στα Πανεπιστήμια.

Ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ γιατί το εκλογικό του ποσοστό, όπως πάντα, έτσι και τώρα, θα επιστρέψει σ’ αυτούς που δίνουν καθημερινά τη μάχη της βιοπάλης.

Γιατί στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ συμμετέχουν άνθρωποι της δουλειάς, του αγώνα, δοκιμασμένοι στη σύγκρουση, αγωνιστές της γνώσης και της μόρφωσης, των τεχνών και του πολιτισμού που εκφράζουν τις αξίες και τα ιδανικά της τάξης μας. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες, έχουμε τις ίδιες αξίες και δεν βλέπουμε την πραγματικότητα μέσα από τον παραμορφωτικό φακό του lifestyle, των celebrities και της προσωπικής ανέλιξης».

«…Πιο δυνατό ΚΚΕ λοιπόν και  εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις, αλλά και εκεί που καταργούνται, εκεί που μπορεί να τσαλαπατηθούν οι χιλιάδες άδικοι νόμοι που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια με τις ψήφους της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΣΥΡΙΖΑ 2, του ΠΑΣΟΚ, του Βελόπουλου».

Κάλεσε τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες να αξιοποιήσουν το όπλο που έχουν στη διάθεσή τους, την ψήφο στο ΚΚΕ, για να καταδικαστεί η αντιλαϊκή πολιτική ΕΕ, κυβερνήσεων και αστικών κομμάτων που την υλοποιούν.

Για να καταδικάσουμε όπως τόνισε «τις Ευρωπαϊκές οδηγίες που μας οδηγούν σε 13 ώρες δουλειάς την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, με μισθούς πείνας που αποφασίζει ο κάθε υπουργός με κριτήριο την ανταγωνιστικότητατης οικονομίας, τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Την πολιτική του πάμε και όπου βγει που στοιχίζει εκατοντάδες νεκρούς εργαζόμενους εν ώρα δουλειάς. Που οδήγησε στο έγκλημα των Τεμπών με τους 57 νεκρούς, λόγω της απελευθέρωσης των μεταφορών,  που οδήγησε σε τόσες καταστροφές στη χώρα μας λόγω της έλλειψης αντιπλημμυρικών, αντιπυρικών και άλλων έργων. Είναι τυχαίο ότι και εδώ στην Κρήτη τα επιτελεία της ΕΕ απεντάσσουν από το Ταμείο Ανάκαμψης, με διάφορα προσχήματα, σημαντικά αντιπλημμυρικά και εγγειοβελτιωτικά έργα ή ότι από τις προτεραιότητες τους απουσιάζουν έργα για τη σχολική στέγη που έβγαλε φέτος στο δρόμο εκατοντάδες γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές εδώ στα Χανιά; Ή  έργα που θα μειώσουν το κόστος μετακίνησης του λαού και μέσα στο νησί αλλά και από τη Κρήτη στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Αντιθέτως, η  εμπορευματοποίηση του ΒΟΑΚ, η ιδιωτικοποίηση του λιμανιών και των αεροδρομίων της Κρήτης θα είναι ακόμα ένας κρίκος στην αλυσίδα που θα βαραίνει το λαϊκό εισόδημα. Θα εκτοξεύσει περαιτέρω το κόστος και την επισφάλεια μετακίνησης για το λαό της Κρήτης.

Αγαπητοί φίλοι, είναι στρατηγική τους επιλογή. Δεν είναι επιλέξιμα από την ΕΕ έργα που είναι πρώτη προτεραιότητα για τον λαό, γιατί δεν ενδιαφέρουν τους μονοπωλιακούς ομίλους, διότι η κατασκευή και διαχείρισή τους είναι κοστοβόρα και δεν αποδίδει το μέγιστο δυνατό κέρδος στο μεγάλο κεφάλαιο και τους επιχειρηματικούς ομίλους. Αυτήν την επιλογή πρέπει να την αποδοκιμάσουμε και με την ψήφο μας.

Αυτή η πολιτική είναι που έβγαλε στους δρόμους των χωρών της Ευρώπης εκατομμύρια εργαζόμενους, με τις μεγαλύτερες απεργίες των τελευταίων δεκαετιών, όπως και εκατομμύρια αγρότες με τις τεράστιες κινητοποιήσεις με τα τρακτέρ τους από το Σύνταγμα στην Αθήνα, στον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι μέχρι και στις Βρυξέλλες.

Την πολιτική που έχει βγάλει εκατομμύρια ανθρώπους στους δρόμους, φοιτητές και νεολαία, καταρχήν στη μητρόπολη του καπιταλισμού, αλλά και σε όλη την Ευρώπη, με τις σημαίες της Παλαιστίνης στα χέρια, αψηφώντας διώξεις και συλλήψεις».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αποφάσεις που συνδιαμορφώνονται από όλες τις κυβερνήσεις σε όλες τις χώρες της ΕΕ. Από την ακροδεξιά Μελόνι της Ιταλίας, τη «φιλελεύθερη» ΝΔ στην Ελλάδα, τον δήθεν «προοδευτικό» Σάντσεθ στην Ισπανία μέχρι την κυβέρνηση συνασπισμού στη Γερμανία. Τόνισε πως τα περισσότερα από αυτά που ψηφίζονται ως νόμοι και εφαρμόζονται στην Ελλάδα, τα έχουν ήδη ψηφίσει από πριν στο ευρωκοινοβούλιο, η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ 2, το ΠΑΣΟΚ και η Ελληνική Λύση σε ποσοστό από 55 έως 93%. Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η Θεανώ Καπέτη «Ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και σου βγαίνει από 55 έως 93% Μητσοτάκης!».

Για τα ζητήματα του πολέμου και της εμπλοκής της χώρας ανέφερε: «Ένα ακόμα κριτήριο με βάση το οποίο πρέπει να πάμε στις κάλπες είναι ότι την επόμενη μέρα θα είναι εδώ η γενικευμένη πολεμική προετοιμασία της ΕΕ, με τις στρατιωτικές δαπάνες να σπάνε κάθε ρεκόρ. Θα είναι εδώ η παραπέρα αναβάθμιση της Σούδας και η εμπλοκή της χώρας μέσω αυτής στον πόλεμο, που σημαίνει ότι τα Χανιά και η Κρήτη είναι στόχος αντιποίνων για τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις που αντιπαρατίθενται με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στην ευρύτερη Περιοχή. Όπως και η μετατροπή του νησιού σε ενεργειακό δρόμο με την ηλεκτρική διασύνδεση με τη Μέση Ανατολή στα πλαίσια της “Πράσινης”  μετάβασης, που το βάζει στο επίκεντρο των σφοδρών ανταγωνισμών.

Στις 10 Ιούνη η φρεγάτα «Υδρα» θα πλέει ακόμα  στην Ερυθρά Θάλασσα, στο πλαίσιο της ναυτικής αποστολής της ΕΕ, χρεώνοντας καθημερινά τον λαό με μισό εκατομμύριο ευρώ.

Θα είναι εδώ τα επόμενα βήματα της κλιμάκωσης στον πόλεμο στην Ουκρανία, ακόμα και με αποστολή στρατευμάτων από ΕΕ και ΝΑΤΟ, θα είναι εδώ οι επόμενες αποστολές όπλων από τη χώρα μας».

Επιπλέον αναφερόμενη στο έγκλημα στην Παλαιστίνη από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ τόνισε πως χρειάζεται τώρα να δυναμώσει η αλληλεγγύη, να δυναμώσει η απαίτηση για ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος, η απαίτηση να αποσύρει η Ελλάδα τη στήριξη στο Ισραήλ, να γυρίσει πίσω η φρεγάτα, καμία αποστολή φαντάρων και αξιωματικών έξω από τα σύνορα. Να ακουστεί το μεγάλο ΝΑΙ στο δικαίωμα να ζούμε ειρηνικά, με αλληλεγγύη με τους άλλους λαούς, νοικοκύρηδες στον τόπο μας.

Καταλήγοντας απηύθυνε πλατύ κάλεσμα για ενίσχυση του ΚΚΕ στις 9 Ιουνίου. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ, γιατί ψήφος στο ΚΚΕ εκτός των άλλων θα σημάνει και πανευρωπαϊκό μήνυμα αντεπίθεσης. Μόνο με εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις κάλπες θα φτάσει ηχηρό μήνυμα μέχρι τις Βρυξέλλες.

Πάμε, λοιπόν, με δύναμη και αποφασιστικότητα να σηκώσουμε ακόμα πιο ψηλά το Κόμμα μας. Πάμε να δυναμώσουμε τη συμμαχία μας, τη συμπόρευση με το ΚΚΕ.

Για την Ευρώπη των εργατών, των αγροτών, των λαών! Γιατί το μέλλον είναι η εργατική εξουσία, ο Σοσιαλισμός!».

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Εξαγγελία 45 μέτρων και επίκληση στην σταθερότητα

Με έμφαση στις 1.000 ημέρες που έχει ακόμα διάρκεια...

Η κίνηση του πατέρα Κασσελάκη στην ΚΕ που ξεσήκωσε το Twitter

Κύμα σχολιασμού στα social media επέφερε η παρουσία του πατέρα...

Τέμπη: Νέα «πυρά» της Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023...

Χανιά: Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του μπροστά σε Μητροπολίτη

Δεν σταματούν να έρχονται στη δημοσιότητα οι αποκαλύψεις για...