17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Όλες οι ημερομηνίες πληρωμών για επίδομα 800 ευρώ, δώρο Χριστουγέννων και επιδομάτων ανεργίας

Ημερομηνία:

Με βάση τον πραγματικό καταβαλλόμενο μισθό θα καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων στους εργαζόμενους από τις επιχειρήσεις-εργοδότες στις 21 Δεκεμβρίου.

Επίσης η αναλογία του δώρου που αντιστοιχεί στις μέρες κατά τις οποίες η σύμβαση των εργαζομένων ήταν σε αναστολή ή οι εργαζόμενοι είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» θα καταβληθεί από το κράτος απευθείας στους εργαζόμενους.

Για τις αποζημιώσεις ειδικού σκοπού ύψους 800 ευρώ ξεκίνησαν οι αιτήσεις από το απόγευμα της 15ης Νοεμβρίου. Η πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους θα πραγματοποιηθεί από 27/11/2020 έως και 3/12/2020.

Επίσης εργοδότες και εργαζόμενοι σε πληττόμενες επιχειρήσεις βάσει ΚΑΔ υποβάλουν υπεύθυνες δηλώσεις για την αναστολή συμβάσεων εργασίας από 15/11/2020 έως και την 7/12/2020 και η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί μέχρι τέλος Δεκεμβρίου.

Η καταβολή στους δικαιούχους του ποσού που αντιστοιχεί στην δίμηνη παράταση των τακτικών επιδομάτων ανεργίας θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 20/11.

Η έκτακτη οικονομική ύψους 400 ευρώ στους μακροχρόνια ανέργους θα πραγματοποιηθεί το συντομότερον δυνατό. Σε ό,τι αφορά τις ετήσιες άδειες, εργαζόμενοι των οποίων οι συμβάσεις εργασίας έχουν τεθεί σε αναστολή από το Μάρτιο του 2020 και συνεχίζουν να τελούν σε αναστολή αδιαλείπτως ή τίθενται σε αναστολή ανά διαστήματα μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2020 μπορούν να μεταφέρουν το σύνολο ή το υπόλοιπο της ετήσιας κανονικής άδειας του έτους 2020, στο επόμενο έτος και συγκεκριμένα έως την 30η Ιουνίου 2021.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...