ΕΛΛΑΔΑ

Όταν ο Τζήμερος είπε μπράβο στον Παναγιώταρο της Χρυσής Αυγής

«Μπράβο» στη Χρυση Αυγή είπε ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Θάνος Τζήμερος, μετά το επεισόδιο που είχε με τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ Γιάννη Πρωτούλη.

Συγκεκριμένα, ο Θ. Τζήμερος έγραψε στο Twitter: «Καμιά ανακοίνωση που να καταδικάζει την επίθεση του έμμισθου κομματικού στελέχους του ΚΚΕ έβγαλε κανένα κόμμα; Μπα, ε;».

Τότε ο Ηλίας Παναγιώταρος, επίσης περιφερειακός σύμβουλος του απάντησε: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)ΕΒΓΑΛΕ!», για ν’ ανταπαντήσει ο Θ. Τζήμερος: «Μπράβο!».

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

47 μετανάστες διασώθηκαν νότια της Γαύδου – Φιλοξενούνται προσωρινά στα Χανιά

Συνολικά 47 μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε σκάφος στη θαλάσσια περιοχή 36 ναυτικά μίλια Ν…

2 hours ago

Επιτήδειοι ξεγελούν πολίτες σε όλη την Κρήτη με ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές απάτες – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Δεν έχουν τέλος οι ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές απάτες στην Κρήτη, με τους επιτήδειους χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα να…

2 hours ago

Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ που οδηγούσε

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα ένας 60χρονος στον Μυλοπόταμο. Πρόκειται σύμφωνα με το goodnet.gr, για τον 60χρονο Αντώνη Βαρότση, ιδιαίτερα…

2 hours ago

Βροχερή Παρασκευή και στην Κρήτη

Σε μία περίοδο που κανονικά θα έπρεπε να λέμε "επιτέλους, ζέστη", λέμε... "επιτέλους, βροχή". Από την…

3 hours ago

Αρνείται τον βιασμό ο 28χρονος – Έκανε λόγο για συναινετικές ερωτικές περιπτύξεις

Εντοπίστηκε ο 28χρονος Πακιστανός που καταγγέλθηκε από την μητέρα της 16χρονης Βρετανίδας ότι την βίασε…

3 hours ago

This website uses cookies.