26.8 C
Chania
Saturday, June 1, 2024

“Όχι” στην “συγκριτική αξιολόγηση” των δημοσίων υπαλλήλων από τους εργαζόμενους στην ΤΑ του ν. Χανίων

Ημερομηνία:

Στην έκτακτη Γενική μας Συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 8:00 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Χανίων,  αποφασίσαμε ότι :1) Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Δήμου Χανίων, δηλώνουμε αποφασισμένοι με οποιοδήποτε τρόπο να αγωνιστούμε για την κατάργηση των διατάξεων του Ν.4250/2014 που αφορούν στην προκατασκευασμένη «αξιολόγηση».
Δεν θα συνεργήσουμε και θα αγωνιστούμε να αποτρέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις στους χώρους εργασίας την εφαρμογή της «συγκριτικής αξιολόγησης», που με την ΘΕΣΠΙΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗΣ οδηγεί σε ανθρωποφαγία, υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στον προθάλαμο της διαθεσιμότητας-απόλυσης χιλιάδες συναδέλφους.
2) Καλούμε όλους τους Δημάρχους του Νομού Χανίων και τα αντίστοιχα Δημοτικά συμβούλια σε έκτακτες συνεδριάσεις τους να δεσμευτούν με ανάλογες αποφάσεις ότι δεν θα προβούν στον καταμερισμό της ποσόστωσης σχετικά με το νέο σύστημα της «συγκριτικής αξιολόγησης».
3)      Ζητούμε από τους Διευθυντές που με το νέο σύστημα καλούνται να βαθμολογήσουν τους συναδέλφους να απέχουν από αυτή την διαδικασία δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι τόσο το σωματείο μας στα Χανιά όσο και η ομοσπονδία της ΠΟΕ – ΟΤΑ δεν θα αφήσει απροστάτευτους τους συναδέλφους Διευθυντές.

Εκ μέρους του Δ. Σ. των Εργαζομένων
στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Νομού Χανίων
Η Πρόεδρος: Αθηνά Γιαννουλάκη
Ο Γραμματέας: Μανώλης Νταγκουνάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλιβερή πρωτιά της Κρήτης στην κατανάλωση αλκοόλ ακόμη και στις μικρές ηλικίες

Η Κρήτη κατέχει θλιβερή πρωτιά στην κατανάλωση αλκοόλ, με...

Γερμανική Κατοχή και «οι Μικροί Ήρωες» της Kρήτης

Της Άννας Κωνσταντουδάκη - Αγγελάκη Δεν ήταν μόνο ο Γιώργος...

37 μετανάστες διασώθηκαν νότια της Γαύδου

Σκάφος με 37 μετανάστες εντοπίστηκε να πλέει σε δυσχερή...