13.8 C
Chania
Saturday, December 13, 2025

“Αγροτικός Αύγουστος 2013”

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Επιμελητήριο Χανίων, διοργανώνουν τον “ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2013”. Στόχος της εν λόγω δράσης, είναι η προβολή και προώθηση των κρητικών προϊόντων ποιότητας, η καλλιέργεια της συνειδητής κατανάλωσης κρητικών προϊόντων και, κατ’ επέκταση, η στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Στις καταναλωτικές εκθέσεις, έχουν δυνατότητα να συμμετάσχουν παραγωγοί της Κρήτης που μπορούν νόμιμα να διαθέτουν τυποποιημένα τα προϊόντα τους στους καταναλωτές, τυποποιητές που τυποποιούν νόμιμα και μόνο κρητικά πρωτογενή προϊόντα καθώς και βιοτέχνες που παράγουν κρητικά προϊόντα και είδη της κρητικής λαϊκής τέχνης.

Οι ημερομηνίες των καταναλωτικών εκθέσεων του “Αγροτικού Αυγούστου” για το 2013 είναι οι εξής:

* Θεσσαλονίκη: 29/5 έως 02/06

* Μόναχο Γερμανίας: 19/7 έως 22/7

* Χανιά: 26/7 έως 04/8

* Αθήνα: 02/10 έως 06/10

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Αντιδημάρχου Χανίων κ. Λευτέρη Αμπαδιωτάκη και στα τηλέφωνα 28213- 41609 & 693 7191296.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία το νέο κύκλωμα στην Κρήτη

τον σχηματισμό δικογραφίας για 15 άτομα και συνολικά για...